lv
0H1lRVJqzankHmLh5YUAUgFMiiW7AnGGYcBk04Ld
1923875

Svelme rītdien turpināsies - varētu būt jauns gada temperatūras rekords

Svelme rītdien turpināsies - varētu būt jauns gada temperatūras rekords

Trešdien Latvijā gaisa temperatūra varētu pārsniegt +30 grādu atzīmi, liecina Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra speciālistu prognozes.

Šonakt gaidāms daļēji mākoņains laiks, dažviet iespējams arī īslaicīgs lietus. Pūšot lēnam vējam, vietām rietumos izveidosies migla ar redzamību 200-500 metri. Minimālā gaisa temperatūra būs +13…+18 grādu robežās.

Rīgā naktī būs daļēji mākoņains laiks, bet nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns vējš, un gaisa temperatūra nebūs zemāka par +16…+18 grādiem.

Trešdien Latvijā būs daļēji mākoņains laiks, vietām īslaicīgs lietus, iespējams arī pērkona negaiss. Pūtīs lēns vējš, kas negaisa laikā kļūs brāzmains. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +27…+31 grādam, bet vietām Kurzemes piekrastē gaiss sasils vien līdz līdz +19…+23 grādiem.

Rīgā dienā daļēji mākoņains un brīžiem gaidāms īslaicīgs lietus, iespējams arī pērkona negaiss. Pūtīs lēns vējš, un gaisa temperatūra pieturēsies ap +30 grādu atzīmi.

Dienas vidū un pēcpusdienā, debesīm skaidrojoties, ultravioletā starojuma indekss būs vidējs līdz augsts, tādēļ vēlams ilgstoši neuzturēties tiešos saules staros.

Ukrainai nodos 35 Latvijā konfiscētās automašīnas - kādas?

Valdība otrdien nolēma bez atlīdzības nodot Ukrainai kopumā 35 dzērājšoferiem konfiscētos transportlīdzekļus.

Saskaņā ar valības lēmumu 11 automašīnas paredzētas Hersonas pilsētas militārajai pārvaldei, Kijivas apgabala Obuhivas rajona militārajai pārv...

Latvijā turpinās visaptverošas valsts aizsardzības sistēmas ieviešana

Buklets "Kā rīkoties krīzes gadījumā" tika papildināts ar praktiskām norādēm par rīcību artilērijas apšaudes, aviācijas uzlidojuma, kā arī ķīmiska vai kodolapdraudējuma gadījumā!

Lai veicinātu nozaru ministriju sadarbību tās ieviešanā šodien Ministru ka...

Atklāts, pēc kāda grafika vilcieni kursēs Jāņos

Jāņos, 23.jūnijā, lielākā daļa vilcienu kursēs pēc brīvdienu grafika, savukārt 22.jūnijā - pēc piektdienu grafika, kad ierasti tiek norīkots vairāk vilcienu un palielināts vagonu skaits izbraukšanai no Rīgas uz reģioniem, aģentūru LETA informēja AS "Pa...



Komentāri