lv
gWzrdZgwzl0ZKT4YAKapXGUXIKZF33QKQgRIbJkI
1923663

Atklāts, pēc kāda grafika vilcieni kursēs Jāņos

Atklāts, pēc kāda grafika vilcieni kursēs Jāņos

Jāņos, 23.jūnijā, lielākā daļa vilcienu kursēs pēc brīvdienu grafika, savukārt 22.jūnijā - pēc piektdienu grafika, kad ierasti tiek norīkots vairāk vilcienu un palielināts vagonu skaits izbraukšanai no Rīgas uz reģioniem, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Pieskaņojoties garo brīvdienu atpūtas paradumiem, atsevišķi dīzeļvilcienu reisi, piemēram, reiss no Rīgas uz Liepāju piektdien, 23.jūnijā, un no Liepājas uz Rīgu sestdien, 24.jūnijā, ir atcelti.

Reiss no Rīgas uz Liepāju ir norīkots ceturtdien, 22.jūnijā, un no Liepājas uz Rīgu piektdien, 23.jūnijā.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Nopludināta e-pasta sarakste atklāj Rotenbergu īpašumu slēpšanas shēmas

Starptautiskajām sankcijām pakļautajiem Kremlim pietuvinātajiem oligarhiem brāļiem Borisam un Arkādijam Rotenbergiem ar daudzu rietumvalstu uzņēmēju un algotu speciālistu palīdzību gadiem ilgi izdevies slēpt savus īpašumus un izvairīties no sankcijām, ...

Miris bijušais VEF basketbolists un treneris

Miris bijušais VEF meistarkomandas basketbolists un ilggadējais treneris Egīls Pāns, ziņo Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Pāns bija arī Latvijas basketbola senioru kustības dalībnieks, kurš 2018.gadā tika atzīts par "Gada senioru".

1944.gada 15.feb...

Meklēšana beigusies - Justīnes līķis atrasts pamestas mājas pagrabā

Maija sākumā Rogovkā pazudusī septiņus gadus vecā Justīne atrasta nonāvēta ar acīmredzamiem miesas bojājumiem un aizdomās par noziegumu aizturētas divas personas, informēja Valsts policija (VP).

VP norāda, ka meitenes ķermenis ar acīmredzamiem miesas bo...



Komentāri