lv
0HDiGSrz8eSn7eCx3UKXk3P1sFDcbYd4prqg35IF
1921619

Ar tiešraidi no lidostas lidlauka atzīmēs desmit dienas līdz Dziesmu svētkiem

Ar tiešraidi no lidostas lidlauka atzīmēs desmit dienas līdz Dziesmu svētkiem

Atzīmējot desmit dienas līdz Dziesmu un deju svētku sākumam, šodien plkst.8 no lidostas "Rīga" lidlauka notiks tiešraide, kurā lidostas darbinieki un Mārupes novada amatiermākslas kolektīvi lidlaukā kopā izdziedās un izdejos Raimonda Paula un Jāņa Petera "Manai dzimtenei", aģentūrai LETA pavēstīja lidostas pārstāvji.

Uz lidostas pasažieru trapiem dziedās Mārupes novada jauktais koris "Mārupe" un lidostas darbinieki diriģenta Kalvja Ozoliņa vadībā, bet gaisa kuģu stāvvietā dejos Mārupes vidējās paaudzes deju kolektīvs "Mārupieši" un Babītes vidējās paaudzes deju kolektīvs "Dārta".

Tiešraide no lidlauka būs skatāma lidostas "Rīga" "Facebook" lapā, televīzijā "LTV1" un "TV3" kanālos, kā arī portālā "lsm.lv".

XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki Rīgu pieskandinās no 30.jūnija līdz 9.jūlijam, to galvenais akcents būs Dziesmusvētku tradīcijas 150 gadu jubileja. Svētkus organizē Latvijas Nacionālais kultūras centrs, kas ir Kultūras ministrijas padotībā esošā valsts iestāde.

Otrdien vietām Latvijā gaidāms pērkona negaiss

Otrdien vietām Latvijā gaidāms pērkona negaiss, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs prognozes.

Dienā mākoņu daudzums debesīs būs mainīgs un vairāk saule uzspīdēs valsts austrumu daļā.

Lietus galvenokārt gaidāms rietumu un centrāl...

Izlemts, kad Rinkēvičs dos svinīgo Valsts prezidenta zvērestu

Jaunievēlētais Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs dos svinīgo Valsts prezidenta zvērestu Saeimas ārkārtas sesijas sēdē sestdien, 8.jūlijā, plkst.9, šodien lēmis Saeimas prezidijs.

Valsts prezidenta amatā stājoties Rinkēvičam, pilnvaras beigsies līdzšinē...

Panākumiem bagāts aizvadīts Galda Hokeja Pasaules Čempionāts Norvēģijā

Latvijas Galda hokeja izlase ļoti veiksmīgi piedalījusies Pasaules Galda Hokeja čempionātā kurš norisinājās no 15.jūnija līdz 18.jūnijam Norvēģijas pilsētā Brynē.

Latvijas sportisti parādīja izcilu sniegumu triumfējot vairākās disciplīnās:

Junioru koman...



Komentāri