lv
YCeocOLMmHGrTAPSRJd1HLAUFfsyaDOldcvXLigN
191589

Boksa akadēmijas spožā zvaigzne Ričards Ozols ir arī izcils cūkkopis

Boksa akadēmijas spožā zvaigzne Ričards Ozols ir arī izcils cūkkopis

Starp “Boksa akadēmijas” otrās sezonas dalībniekiem viens no pamanāmākajiem ir 22 gadus vecais cūkkopis Ričards Ozols, kuru treneris Reinis Garkalns jau izcēlis, kā neuzvaramu pretnieku lietuviešiem finālā. Sarunā ar “tv3.lv” Ričards atklāj, ka, gatavojoties atlasei, cītīgi lasījis grāmatas, un arī pats pārliecinoši redz sevi šova finālā, kurā, Ričardam nav šaubu – Latvija uzvarēs Lietuvu!

Pieredzējušo MMA jeb jauktās cīņas mākslas cīkstoni Ričardu “Boksa akadēmijas” fani pamanīja jau šova pirmās sezonas atlasē. Toreiz eksperti viņu izbrāķēja, taču ne fizisko spēju dēļ – Ričardam tika ieteikts “vairāk lasīt grāmatas”. Un puisis šo ieteikumu ņēma pavisam nopietni!

“Gatavojoties otrās sezonas atlasei, es gan turpināju uzturēt fizisko formu, gan centos vairāk runāt ar cilvēkiem, lai kameras priekšā varētu pateikt kaut ko vairāk par “jā” vai “nē”.

Sekoju mentoru ieteikumiem – pa šo laiku esmu izlasījis vairākas grāmatas un turpinu to darīt. Šobrīd lasu grāmatu “Zuša evanģēlijs”,” to, ka boksa šovs aizvedis pie jauna, ar sportu pavisam nesaistīta hobija, atklāj Ričards.

Otrajā sezonā Ričards bez grūtībām iekļuvis labāko piecpadsmitniekā, lai gan, kā intervijās jau uzsvēris mentors Kristaps Zutis, otrajā sezonā dalībnieku sagatavotības līmenis jau ir augstāks. Tam piekrīt arī Ričards.

“Pirmajā sezonā man noteikti fiziski būtu gājis vieglāk. Tur gan fiziskie pārbaudījumi bija vieglāki, gan pretinieki nebija tik spēcīgi. Šosezon puiši jau ir nopietnāk sagatavoti, ar pieredzi cīņas mākslās,” vērtē Ričards.

“Vai es redzu sevi starp labākajiem? Pilnīgi noteikti!” “Mūsu mentori mūs “spīdzina” vairāk, nekā Lietuvas šova eksperti. Mums vienkārši nav variantu – Zutis un Kambala neļaus mums finālā zaudēt!” par Latvijas uzvaru vairāk kā pārliecināts ir Ričards.

Puiša ikdiena ir saplānota teju pa minūtei un paiet darbā un treniņos. “Kā es saku – es strādāju, trenējos un guļu. Nekam citam nav laika,” smejas sportists. Viņš augstā līmenī nodarbojas ar MMA, bet naudu pelna kā cūkkopis.

“Strādāju vienā no lielākajām firmām, kuras specializācija ir nobarojamās cūkas. Mans uzdevums ir ikdienā pieskatīt mazos sivēntiņus – barot, apkopt, uzmanīt, lai kādam nav izmežģīta kāja vai kādas citas problēmas, un tad jau attiecīgi nodot tālāk.

Tā ir liela atbildība – principā esmu priekšnieka labā roka,” par cūkkopja pienākumiem stāsta Ričards. Jā, kāds varbūt, izdzirdot šī amata nosaukumu, vien pavīpsnās, bet Ričards par savu darbu nekaunas, bet lepojas. “Tas ir ļoti labs darbs, ideāls tiem, kuriem darbs jāapvieno ar treniņiem. Turklāt arī alga ir ļoti apmierinoša,” stāsta Ričards.

Tām “Boksa akadēmijas” sieviešu kārtas skatītājām, kuras šovu skatās, lai papriecātos par Latvijas vīriešu trenētajiem augumiem un, iespējams, noskatītu kādu, kam uzrakstīt vēstulīti sociālajos tīklos, uz Ričardu nav cerību – viņš ir aizņemts puisis. “Mana draudzene manu dalību šovā ļoti atbalsta un arī pati ir liels atbalsts man,” mīļotās iesaisti

Škoda milzu ātrumā taranē pieturu Rīgā; jaunais autovadītājs iet bojā (+VIDEO)
Smags ceļu satiksmes negadījums atņēmis dzīvību kādam autovadītājam Rīgā, Pārdaugavā. “Škoda” spēkrats lielā ātrumā taranējis sabiedriskā transporta pieturu un, atsitoties pret dažādiem infrastruktūras objektiem, sadalījies vairākās daļās. Pārgalvīgās ...
Čuhņas skandāls nokaitinājis Olgu! Viņa gatava tiesāties

Pēc Čuhņas skandāla, ko izraisīja Olgas Kambalas teiktais par Dobeli, ko viņa TV nosauca par čuhņu, viņa gatavojas vērsties tiesā pret tiem, kuri, viņasprāt, pārkāpuši likumu. "Mums ir labs jurists, kurš saka, ka ir pārkāpti vairāki likuma panti," pres...

ES virzās uz jaunu politiku pret Krieviju - izolāciju
Eiropas Savienība (ES) apspriež jaunu stratēģiju – Krievijas izolāciju, lai aizstātu novecojušu dokumentu, kas līdz šim veidoja bloka politiku attiecībā pret Maskavu, vēsta medijs "Politico".


Komentāri