lv
u9bblvSuacpTrVXhf8jOcyyJh1oN0Mo1cnRHRdZZ
191587

Čuhņas skandāls nokaitinājis Olgu! Viņa gatava tiesāties

Čuhņas skandāls nokaitinājis Olgu! Viņa gatava tiesāties

Pēc Čuhņas skandāla, ko izraisīja Olgas Kambalas teiktais par Dobeli, ko viņa TV nosauca par čuhņu, viņa gatavojas vērsties tiesā pret tiem, kuri, viņasprāt, pārkāpuši likumu. "Mums ir labs jurists, kurš saka, ka ir pārkāpti vairāki likuma panti," preses konferencē sacīja Olga Kambala.

Olga Kambala vēlas vērst sabiedrības uzmanību par naida runām interneta vidē, par mobingu internetā, kā arī datu aizsardzību reklāmas kampaņās, ko šobrīd ar viņas vārdu un fotoattēliem ir izmantojuši vairāki Latvijas uzņēmumi.

"Naida runa un mobings šobrīd skar arī manus bērnus, tāpēc balstoties uz šo nekontrolējamību, vēlamies par to runāt atklāti un skaļi," teikts Olgas Kambalas ziņojumā presei.

ES virzās uz jaunu politiku pret Krieviju - izolāciju
Eiropas Savienība (ES) apspriež jaunu stratēģiju – Krievijas izolāciju, lai aizstātu novecojušu dokumentu, kas līdz šim veidoja bloka politiku attiecībā pret Maskavu, vēsta medijs "Politico".
Pagarina VID ģenerāldirektores Jaunzemes disciplinārlietas izmeklēšanas termiņu
Finanšu ministrija (FM) par mēnesi pagarinājusi Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektores Ievas Jaunzemes disciplinārlietas pārbaudes termiņu, portāls "Delfi" noskaidroja ministrijā.
Igaunija sniegs miljons eiro grantu krievvalodīgiem privātiem medijiem
Igaunijas Kultūras ministrija izstrādājusi nolikumu finansējumam, kas paredz atbalstu Igaunijas neatkarīgiem privātiem medijiem, kuri saturu veido krievu valodā, raksta sabiedrisko mediju portāls EER


Komentāri