lv
FQIaUHcs8NSIZjqHB1oZDOv7gf9YwTH7lSkZbEtL
1913536

Jelgavas Pasta salā apskatāmi smilšu mākslas darbi

Jelgavas Pasta salā apskatāmi smilšu mākslas darbi

No šodienas Jelgavas Pasta salā katru dienu no plkst.10 līdz 20 būs apskatāmi smilšu mākslas darbi, kas tapa 17.starptautiskā smilšu skulptūru festivāla "Summer Signs 2023" laikā, uzzināja pašvaldībā.

Izņēmums ir vien 23. un 24.jūnijs, kad smilšu skulptūras varēs aplūkot no plkst.12 līdz 18, un 25.jūnijā, kad parks strādās no plkst.10 līdz plkst.18.

Pasta salā 17 tēlnieki no deviņām valstīm ir radījuši savus smilšu meistardarbus, atveidojot pasaules mūzikas hitus. Smilšu mākslas darbus izveidojuši tēlnieki no Indonēzijas, ASV, Mongolijas, Spānijas, Nīderlandes, Ukrainas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas. Mākslinieki smilšu mākslā atveidojuši tādus pasaulslavenus skaņdarbus kā "Hotel California", "Somewhere Over The Rainbow", "No Woman No Cry", "Take On Me" un citus, vizualizējot savas sajūtas, ko rada dziesmas.

Smilšu skulptūru parka vērienīgākais mākslas darbs ierasti ir demo skulptūra, kuru veidoja latviešu tēlnieki Kārlis un Maija Īles. Viņus iedvesmojusi grupas "The Beatles" izpildītā kompozīcija "Yellow Submarine".

«Tā ir svingeru padarīšanas, tur nevar līdz galam izsekot, kurš ir gultā»

Apspriežot valdības darbu, deputāti gan daudz jokoja, gan bargi kritizēja koalīcijas “panākumus”.

Pēdējā Saeimas plenārsēdē deputāti izskatīja opozīcijas priekšlikumu par neuzticības izteikšanu premjeram Kariņam. Neuzticības izteikšana Ministra Preziden...

Rallija ekipāža Sesks/Francis otro gadu pēc kārtas triumfē Eiropas čempionāta posmā Latvijā
Latvijas rallija pilots Mārtiņš Sesks kopā ar stūrmani Renāru Franci otro godu pēc kārtas izcīnījuši uzvaru Eiropas rallija čempionāta (ERC) Latvijas posmā "Tet Rally Liepāja". Mājinieku ekipāža ar pārliecinošu braucienu visas nedēļas nogales garumā sa...
Latvietes parāda raksturu, bet tomēr zaudē svarīgo spēli pret Melnkalni (+VIDEO)

Latvijas sieviešu basketbola izlase svētdien Telavivā Eiropas čempionāta finālturnīrā zaudēja Melnkalnei, un Latvijas iespējas cīnīties izslēgšanas spēlēs būs atkarīgas no Grieķijas - Spānijas dueļa.

Latvija zaudēja Melnkalnei ar 58:61 (16:12, 14:12, 10...



Komentāri