lv
cOfDCUlPNyRE3AbYvxyaqgOzD1hKB108Uk8Ozcd8
1913507

Rallija ekipāža Sesks/Francis otro gadu pēc kārtas triumfē Eiropas čempionāta posmā Latvijā

Rallija ekipāža Sesks/Francis otro gadu pēc kārtas triumfē Eiropas čempionāta posmā Latvijā
Latvijas rallija pilots Mārtiņš Sesks kopā ar stūrmani Renāru Franci otro godu pēc kārtas izcīnījuši uzvaru Eiropas rallija čempionāta (ERC) Latvijas posmā "Tet Rally Liepāja". Mājinieku ekipāža ar pārliecinošu braucienu visas nedēļas nogales garumā sacīkšu finišā tuvākos sekotājus apsteidza par vairāk nekā 40 sekundēm.
Latvietes parāda raksturu, bet tomēr zaudē svarīgo spēli pret Melnkalni (+VIDEO)

Latvijas sieviešu basketbola izlase svētdien Telavivā Eiropas čempionāta finālturnīrā zaudēja Melnkalnei, un Latvijas iespējas cīnīties izslēgšanas spēlēs būs atkarīgas no Grieķijas - Spānijas dueļa.

Latvija zaudēja Melnkalnei ar 58:61 (16:12, 14:12, 10...

Latvijas basketbolistes zaudē Melnkalnei, nākotni Eiropas čempionātā noteiks konkurentu spēle
Latvijas sieviešu basketbola izlase svētdien Telavivā Eiropas čempionāta finālturnīrā zaudēja Melnkalnei, un Latvijas iespējas cīnīties izslēgšanas spēlēs būs atkarīgas no Grieķijas - Spānijas dueļa. Latvija zaudēja Melnkalnei ar 58:61.
Zaglīgās «loterijas» sociālajos tīklos: krāpnieku upuri nenojaušot abonē maksas pakalpojumus
Aizvien biežāk izskan brīdinājumi par krāpniekiem, kas ar interneta palīdzību cenšas izkrāpt no cilvēkiem naudu. Šī gada laikā no Latvijas iedzīvotājiem izkrāpti jau gandrīz 3,5 miljoni eiro, iespējams – pat vairāk, ko atzīst arī Valsts policija. Shēma...


Komentāri