lv
GJ0Vijx8lddDYhEt6OSuaKZXtLtIUIi1j2WJrqy2
1913303

Zaglīgās «loterijas» sociālajos tīklos: krāpnieku upuri nenojaušot abonē maksas pakalpojumus

Zaglīgās «loterijas» sociālajos tīklos: krāpnieku upuri nenojaušot abonē maksas pakalpojumus
Aizvien biežāk izskan brīdinājumi par krāpniekiem, kas ar interneta palīdzību cenšas izkrāpt no cilvēkiem naudu. Šī gada laikā no Latvijas iedzīvotājiem izkrāpti jau gandrīz 3,5 miljoni eiro, iespējams – pat vairāk, ko atzīst arī Valsts policija. Shēmas ir visdažādākās, un par upuri var kļūt jebkurš. Arī cilvēki, kuri par to ir informēti, tik un tā nejauši var nonākt krāpnieku nagos, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".
Sinoptiķi izteikuši prognozes par laikapstākļiem Jāņos

Līgo dienā un Jāņos lietus un pērkona negaiss gaidāms tikai vietām, galvenokārt valsts austrumos, liecina pašreizējās Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes.

Nākamās nedēļas pirmajā pusē saule mīsies ar mākoņiem un, saglab...

Atklāts, kur par 82 tūkstošiem eiro rīkos Rīgas Dziesmu svētku restorānu

Esplanādē par vairāk nekā 82 000 eiro tiks ierīkots Rīgas Dziesmu svētku restorāns, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija.

Iepirkumu par pasākuma rīkošanu izsludināja "Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra". Tajā uzvarēja...

Favorītes Graudiņa/Samoilova pludmales volejbola turnīrā Jūrmalā zaudē pusfinālā
Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova svētdien Jūrmalā cieta neveiksmi profesionālās tūres "Challenge" jeb otrā līmeņa posma pusfinālā un turnīra noslēgumā pretendēs uz bronzas godalgām. 


Komentāri