lv
kpImrymZKuPAMDSLU08hJeJgnj3kB59h2tXCosTl
1912506

Daugavpilī meklē Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāju - kādu algu sola?

Daugavpilī meklē Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāju - kādu algu sola?

Daugavpils pilsētas pašvaldība izsludinājusi konkursu uz Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāja amatu, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Vadītāja pamatpienākumi būs nodrošināt iestādes nolikumā noteikto funkciju un uzdevumu izpildi pilsētas infrastruktūras, vides aizsardzības, administratīvās teritorijas labiekārtošanas un sanitārās tīrības jomā, piedalīties vienotas politikas izstrādē šajās jomās, nodrošinot šīs politikas realizāciju.

Pretendentam vajadzīga otrā līmeņa profesionālā augstākā vai akadēmiskā izglītība inženierzinātnē, uzņēmējdarbības vadībā, ekonomikā vai jurisprudencē, vismaz trīs gadu darba pieredze vadošā amatā ar padoto skaitu ne mazāku kā 20, izpratne un pieredze par pašvaldības iestādes materiālo un administratīvo resursu, kā arī finanšu līdzekļu plānošanu un izlietojumu atbilstoši funkcijām un uzdevumiem. Tāpat nepieciešamas vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanas, labas komunikācijas prasmes, spēja strādāt komandā.

Dokumenti jāiesniedz līdz 5.jūlijam. Piedāvātais atalgojums ir 2300 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Iepriekš Komunālās saimniecības pārvaldi vadīja Aivars Pudāns, kurš tagad devies pensijā. Pašlaik pārvaldes vadītāja pienākumus pilda Valērijs Golubevs.

Šodien Jūrmalā Graudiņa/Samoilova cīnīsies par medaļām

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Samoilova šodien Pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Challenge" posmā Jūrmalā cīnīsies par godalgām.

Latvijas duets, kas turnīrā izsēts ar pirmo numuru, p...

Rīgā organizēs Ukrainas un Latvijas bērnu nometnes

Rīgas pašvaldība izsludinājusi iepirkumu Ukrainas un Latvijas bērnu nometņu organizēšanai, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Konkursa rezultātā tiks piešķirti līdzekļi vasaras un rudens nometņu rīkošanai biedrībām, nodibinājumiem, kome...

Nosaukta summa, par kādu atjaunos Valmieras šosejas sākumposmu

Par vairāk nekā 2,9 miljoniem eiro plānots atjaunot Valmieras šosejas (A3) sākuma posmu no Gaujas līdz Braslai, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija.

Konkursu par asfaltbetona seguma atjaunošanu autoceļa posmā no 1,655 l...



Komentāri