lv
FntMnZJ5azoEUu2LxYtEqhvaRaCLtPqZ7bKXLbFP
1912305

Rīgā organizēs Ukrainas un Latvijas bērnu nometnes

Rīgā organizēs Ukrainas un Latvijas bērnu nometnes

Rīgas pašvaldība izsludinājusi iepirkumu Ukrainas un Latvijas bērnu nometņu organizēšanai, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Konkursa rezultātā tiks piešķirti līdzekļi vasaras un rudens nometņu rīkošanai biedrībām, nodibinājumiem, komersantiem un citiem ieinteresētajiem pakalpojumu sniedzējiem.

Nometņu mērķis ir nodrošināt atbalstu Ukrainas bērnu un jauniešu socializācijai un psihoemocionālajai labbūtībai, kā arī latviešu valodas praktizēšanai un prasmju pilnveidei, komunicējot un sadarbojoties gan savā starpā, gan ar Latvijas bērniem un jauniešiem.

Nometņu rīkotājiem piedāvājumi jāiesniedz līdz 26.jūnijam.

Iepirkuma nosacījumi paredz, ka nometnē jāpiedalās ne mazāk kā 20 dalībniekiem. No tiem 50% jābūt Rīgas pašvaldības teritorijā izmitinātiem Ukrainas iedzīvotāju bērniem un 50% jābūt Latvijas valstspiederīgajiem bērniem un jauniešiem, kas deklarēti Rīgā vai mācās kādā no Rīgas izglītības iestādēm.

Vienlaikus noteikumi nosaka, ka nometnēs varēs piedalīties 1. - 12. klases skolēni, ne vecāki par 18 gadiem.

Paredzamais norises laiks ir no 24.jūlija līdz 30.augustam vasaras nometnēm un no 21.oktobra līdz 29.oktobrim rudens nometnēm.

Nosaukta summa, par kādu atjaunos Valmieras šosejas sākumposmu

Par vairāk nekā 2,9 miljoniem eiro plānots atjaunot Valmieras šosejas (A3) sākuma posmu no Gaujas līdz Braslai, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija.

Konkursu par asfaltbetona seguma atjaunošanu autoceļa posmā no 1,655 l...

Krievu smalkās sabiedrības dāmas Boženas Rinskas Latvijas dārzu apēd kaitēkļi
To, ko neizdarīja Putina režīms, pabeidza briesmīgs karstums un kukaiņi!Miljardiera Igora Malašenko atraitne Božena Rinska slēpjas no Kremļa vajāšanas Latvijā. Taču viņas mieru iztraucēja nelūgti viesi,
kas izpostīja viņas skaisto dārzu. "Tikai ar to m...
Šodien gaidāms stiprs lietus un pērkona negaiss, bet sausums saglabāsies

Svētdien Latvijā būs mākoņains, pēcpusdienā un vakarā lokāli gaidāms arī stiprs lietus un pērkona negaiss, taču tas neuzlabos situāciju un mežos aizvien būs ļoti augsta ugunsbīstamība, liecina sinoptiķu prognozes.

Maksimālā gaisa temperatūra dienā būs ...



Komentāri