lv
Aystm6dLNJCsIxb7EmSwPYjsec1SBItKG0Gy0lOm
1908979

LTV Taškentā: kā Uzbekistāna cenšas balansēt starp Krieviju un Rietumiem?

LTV Taškentā: kā Uzbekistāna cenšas balansēt starp Krieviju un Rietumiem?
Centrālāzijas loma pieaug, it īpaši pašreizējā ģeopolitiskajā situācijā ar Krievijas karu Ukrainā. Tā Latvijas Televīzijai Uzbekistānā atzina Eiropas Savienības pārstāvji. Pēdējā pusotra gada laikā rietumvalstis pievērsušas pastiprinātu uzmanību attiecību stiprināšanai ar reģiona valstīm. Uzbekistāna centusies ieņemt neitrālu pozīciju saistībā ar Krievijas karu pret Ukrainu, taču tās ekonomikā un tirdzniecībā dominē Krievija un Ķīna. Uzbekistānā par karu runā nelabprāt, taču Taškentā norādīja, ka valsts vēlas diversificēt un dažādot ekonomiskās attiecības, īpaši ar Rietumiem. 
Rīgas Starptautiskās tekstilmākslas un šķiedras mākslas triennāles galveno balvu iegūst māksliniece Loreta Švaikauskiene
7. Rīgas Starptautiskās tekstilmākslas un šķiedras mākslas triennāles "Quo vadis?" atklāšanas vakarā 15. jūnijā tika apbalvoti starptautiskas žūrijas izvēlētie laureāti. Galveno balvu ieguva Loreta Švaikauskiene (Loreta Švaikauskienė, Lietuva) par iesp...
TIEŠRAIDE: Latvija – Igaunija. Eiropas Sudraba līgas spēle volejbolā sievietēm
Latvijas sieviešu volejbola valstsvienība sestdien Jelgavā uzņem Igaunijas izlasi pēdējā spēlē Eiropas Sudraba līgas grupā. Maču tiešraidē var redzēt LTV7 un LSM.lv.
Nacionālā apvienība rosina denonsēt tiesiskās palīdzības līgumu ar Krieviju

Saeimas Nacionālā apvienības (NA) frakcija iesniegusi parlamentā likumprojektu, kas paredz denonsēt līgumu starp Latviju un Krieviju par tiesisko palīdzību un tiesiskajām attiecībām civillietās, ģimenes lietās un krimināllietās.

NA uzskata, ka pašreizēj...



Komentāri