lv
WSx8k8UAfgacEbuEdPPlTNsFPkKvnfKCw8QPBLn9
1908978

Rīgas Starptautiskās tekstilmākslas un šķiedras mākslas triennāles galveno balvu iegūst māksliniece Loreta Švaikauskiene

Rīgas Starptautiskās tekstilmākslas un šķiedras mākslas triennāles galveno balvu iegūst māksliniece Loreta Švaikauskiene
7. Rīgas Starptautiskās tekstilmākslas un šķiedras mākslas triennāles "Quo vadis?" atklāšanas vakarā 15. jūnijā tika apbalvoti starptautiskas žūrijas izvēlētie laureāti. Galveno balvu ieguva Loreta Švaikauskiene (Loreta Švaikauskienė, Lietuva) par iespaidīgo darbu "Dzelzs priekškars" (2022, skatāms mākslas muzejā "Rīgas birža"), kas veidots kā robeža starp kara agresiju un civilizēto pasauli, informēja Latvijas Nacionālā mākslas muzeja pārstāvji.
TIEŠRAIDE: Latvija – Igaunija. Eiropas Sudraba līgas spēle volejbolā sievietēm
Latvijas sieviešu volejbola valstsvienība sestdien Jelgavā uzņem Igaunijas izlasi pēdējā spēlē Eiropas Sudraba līgas grupā. Maču tiešraidē var redzēt LTV7 un LSM.lv.
Nacionālā apvienība rosina denonsēt tiesiskās palīdzības līgumu ar Krieviju

Saeimas Nacionālā apvienības (NA) frakcija iesniegusi parlamentā likumprojektu, kas paredz denonsēt līgumu starp Latviju un Krieviju par tiesisko palīdzību un tiesiskajām attiecībām civillietās, ģimenes lietās un krimināllietās.

NA uzskata, ka pašreizēj...

Mūrniece: Sabiedrotie var aizsargāt Latviju ātri un ar lielu uguns jaudu

NATO sabiedrotie spēj sniegt atbalstu Latvijas aizsardzībai ātri un ar lielu uguns jaudu, sestdien pēc divu ASV stratēģisko bumbvedēju veiktā zemā pārlidojuma pāri Rīgai teica aizsardzības ministre Ināra Mūrniece (NA).

ASV stratēģiskie bumbvedēji bija i...



Komentāri