lv
u6YR7SmSOaaMfIO0BAc0sofEpwtLFYW3IHmk4Ojw
1908793

Mūrniece: Sabiedrotie var aizsargāt Latviju ātri un ar lielu uguns jaudu

Mūrniece: Sabiedrotie var aizsargāt Latviju ātri un ar lielu uguns jaudu

NATO sabiedrotie spēj sniegt atbalstu Latvijas aizsardzībai ātri un ar lielu uguns jaudu, sestdien pēc divu ASV stratēģisko bumbvedēju veiktā zemā pārlidojuma pāri Rīgai teica aizsardzības ministre Ināra Mūrniece (NA).

ASV stratēģiskie bumbvedēji bija iesaistīti mācībās Latvijā, kurās Nacionālie bruņotie spēki pilnveidoja netiešās uguns atbalsta spēju un ASV Gaisa spēki trenēja spēju ātri reaģēt uz drošības izaicinājumiem, informēja Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa.

ASV Gaisa spēki regulāri izvieto savas lidmašīnas un personālu NATO dalībvalstīs, tādējādi veicinot sadarbību ar sabiedroto Gaisa spēkiem, sekmējot savietojamību un palielinot kaujas gatavību.

ASV ir ilggadējs Latvijas stratēģiskais partneris un sabiedrotais, ieņemot nozīmīgu lomu Latvijas drošības stiprināšanā.

Bumbvedēji B-1B "Lancer" pastāvīgi izvietoti Elsvortas Gaisa spēku bāzē Dienviddakotā un Daiesas Gaisa spēku bāzē Teksasā.

Emsis pēc zaudētās spēles: Ar šādu spēli varam uzvarēt jebkuru pretinieku

Latvijas vīriešu futbola izlase, aizvadot tikpat veiksmīgu maču kā pret Turciju, var uzvarēt jebkuru pretinieku, sarunā ar žurnālistiem teica Latvijas valstsvienības futbolists Eduards Emsis.

Jau ziņots, ka piektdien Latvija Eiropas čempionāta kvalifikā...

Drošības apsvērumu dēļ atcelts ERC Latvijas posma otrais ātrumposms

Drošības apsvērumu dēļ sestdien tika nolemts atcelts FIA Eiropas rallija čempionāta (ERC) un Latvijas rallija čempionāta posma otrais ātrumposms, vēsta sacensību organizatori.

Atcelts tika "Tukums 2" posms, kas ir 27,56 kilometrus garš.

"Šāds lēmums ļ...

Zināms, kas ēdinās Dziesmu svētku dalībnieku tūkstošus

XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku dalībnieku ēdināšanas pakalpojumus par 657 382 eiro pasākumu norises vietās nodrošināšanās ēdnīcas "Daily" pārvaldītājs SIA "Baltic Restaurants Latvia" un SIA "Lucrum", liecina Iepirkumu uzraudzības ...



Komentāri