lv
doLonxbvHJAfG0iqqTQVGwkO8oG4SRxKvCyzxO0h
1904631

Policija aizturējusi vienu no personām, kuras uzbruka jaunietei LU pieturā

Policija aizturējusi vienu no personām, kuras uzbruka jaunietei LU pieturā

Pagājušonedēļ grupa jauniešu uzbruka vienaudzei ''Latvijas Universitātes'' pieturā. Iesaistīto personu identitātes, iespējams, esot noskaidrotas, ziņo Valsts policija.

Jau ziņojām, ka šī gada 9. jūnijā ap plkst. 23.30 Rīgā, sabiedriskā transporta pieturā "Latvijas Universitāte" jaunietei tika nodarīti miesas bojājumi. Saistībā ar notikušo Austrumu pārvaldē tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas - par noziegumu, kas vērsts pret personas veselību.

Trešdien policija publicēja neskaidru novērošanas kameras ierakstu no notikuma vietas, bet ceturtdien papildināja ziņu ar saprotamākiem attēliem, kuros varēja redzēt vairākus jauniešus.

Šodien Valsts policija informēja, ka iespējamo iesaistīto personu identitātes ir noskaidrotas. Pateicoties iedzīvotāju sniegtajai informācijai, ir identificēts jaunietis, kurš, iespējams, nodarījis miesas bojājumus jaunajai sievietei. 16. jūnijā Rīgas Austrumu iecirkņa policisti viņu dzīvesvietā aizturēja.

Policija izteikusi pateicību ikvienam, kurš dalījās ar informāciju!

Spēju atrādīšana pirms pasaules meistarsacīkstēm. Sākas Eiropas rallija čempionāta Latvijas posms
Liepājā piektdien, 16. jūnijā, sāksies Eiropas rallija čempionāta (ERC) sezonas ceturtais posms "Tet Rally Liepāja". Jau 11. reizi notiekošais pasākums šoreiz būs īpašs ar pastiprināto pasaules autosporta elites uzmanību, lai pārliecinātos par Latvijas...
Noziedznieku grupa piedāvājusi investēt neeksistējošā kriptovalūtas ražotnē

Notverta Latvijas noziedznieku grupa, kas piedāvājusi investēt neeksistējošā kriptovalūtas ražotnē, informē Valsts policija.

Šā gada maijā Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kibernoziegumu apkarošanas pārvaldes 1.nodaļa nodeva prokura...

airBaltic atklāj, kādi maijā bijuši pieprasītākie galamērķi no Rīgas

Maijā pieprasītākie Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" galamērķi no Rīgas bija Parīze, Amsterdama un Vīne, informēja "airBaltic" pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka šie galamērķi kļūst aizvien populārāki gan atpūtas, gan komandējumu vajadzībām.

...


Komentāri