lv
nTd2XoWW1rMaGV0m7A0vOL0Nf3BwekOLiDuRVxvD
1904480

Spēju atrādīšana pirms pasaules meistarsacīkstēm. Sākas Eiropas rallija čempionāta Latvijas posms

Spēju atrādīšana pirms pasaules meistarsacīkstēm. Sākas Eiropas rallija čempionāta Latvijas posms
Liepājā piektdien, 16. jūnijā, sāksies Eiropas rallija čempionāta (ERC) sezonas ceturtais posms "Tet Rally Liepāja". Jau 11. reizi notiekošais pasākums šoreiz būs īpašs ar pastiprināto pasaules autosporta elites uzmanību, lai pārliecinātos par Latvijas spējām nākamgad uzņemt pasaules čempionātu. Uzmanības centrā būs arī ERC startējošā pašmāju ekipāža Mārtiņš Sesks/Renārs Francis, kas pēc triumfa Liepājā pērn tiek minēti kā galvenie favorīti arī šogad. 
Noziedznieku grupa piedāvājusi investēt neeksistējošā kriptovalūtas ražotnē

Notverta Latvijas noziedznieku grupa, kas piedāvājusi investēt neeksistējošā kriptovalūtas ražotnē, informē Valsts policija.

Šā gada maijā Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kibernoziegumu apkarošanas pārvaldes 1.nodaļa nodeva prokura...

airBaltic atklāj, kādi maijā bijuši pieprasītākie galamērķi no Rīgas

Maijā pieprasītākie Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" galamērķi no Rīgas bija Parīze, Amsterdama un Vīne, informēja "airBaltic" pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka šie galamērķi kļūst aizvien populārāki gan atpūtas, gan komandējumu vajadzībām.

...
Notiesāts vairāku tūkstošu eiro vērtu LNB grāmatu zaglis
Stājies spēkā Rīgas pilsētas tiesas spriedums pret vienu no noziedzīgajā nodarījumā iesaistītajām personām, kas ļaunprātīgi un ar viltu plānoja un organizēja Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) grāmatu zādzību, kas notika 2022. gada 23. aprīlī, "...


Komentāri