lv
15ZRtbkn1gtsoZfNzaGfGSXYTU1NQHP7ye0lTvNo
190366

Draugi, ejiet prom, lai nāk tie, kas var! - Jenzis par valdības veidošanu

Draugi, ejiet prom, lai nāk tie, kas var! - Jenzis par valdības veidošanu

“Draugi, ja nevarat vienoties, ejiet prom! Lai nāk tie, kas var!” tā par gauso valdības veidošanas procesu TV24 raidījumā “Preses klubs” izteicās Latvijas restorānu biedrības prezidents Jānis Jenzis.

Viņš norāda, ka valdības veidošanas procesā mēs redzam tādu draugu, čomu kašķēšanos.

Jenzis atzīst, ka noguris jau iepriekšējās valdības laikā, klausoties valdības stāstos, ka tā nevar kaut ko izdarīt, jo ir sarežģīta piecu partiju koalīcija, tāpēc grūti vienoties.

Latvijas restorānu biedrības prezidents uzsver, ja biznesā par kaut ko nevar vienoties, tad iet prom, ļaujot to darīt tiem, kas var.

“Manuprāt, tā kašķēšanās ir ieilgusi,” Jenzis saka. “Pārfrāzējot paša Kariņa kunga teikto – jābeidz kašķēties, jāķeras tam bullim pie ragiem, ” viņš piebilst.

Kristaps Valters: Brieža īstā vieta ir!...

Bokseris Mairis Briedis jau vairākus mēnešus sociālajos tīklos izsaka visdažādākos viedokļus, kas izraisa plašu rezonansi, vairāk gan tā ir negatīva. Cilvēki ir neizpratnē, kur palicis foršais Mairis Briedis!?

Mmikroblogošanas vietnē twitter par Mairi i...

SOS! «Opus Pro» mūziķim Zariņam vēzis. Steidzīgi nepieciešama palīdzība!

"Fonds Līdzskaņa" lūdz palīdzēt mūziķim Harijam Zariņam, Latvijas roka leģendai, grupu “Opus Pro” un “Colt” dibinātājam, ģitāristam un daudzu visiem zināmu hitu (“Tu un Es”, “Pēdējā pietura”, “Šonakt”, “Man ir viss”, “Mīļā” u.c.) komponistam un vārdu a...

Orķestris «Lords of The Sound» atgriežas Latvijā. Tas nebūs koncerts, bet šovs!

22. novembrī Arēnā Rīga, 23. novembrī Daugavpils Kultūras pilī un 28. novembrī Liepājā, koncertzālē Lielais Dzintars uzstāsies jaunās paaudzes orķestris «Lords of The Sound», kas atskaņos komponista Hansa Cimmera skaņdarbus. Pasākuma pārstāvji sola, ka...



Komentāri