lv
lBtsWu68a6dFkxYlCSBbvYG89JJW4M6jReNUC5YY
190363

Kristaps Valters: Brieža īstā vieta ir!...

Kristaps Valters: Brieža īstā vieta ir!...

Bokseris Mairis Briedis jau vairākus mēnešus sociālajos tīklos izsaka visdažādākos viedokļus, kas izraisa plašu rezonansi, vairāk gan tā ir negatīva. Cilvēki ir neizpratnē, kur palicis foršais Mairis Briedis!?

Mmikroblogošanas vietnē twitter par Mairi izteicies arī bijušais basketbolists Kristaps Valters, kurš norāda, ka, viņaprāt, boksera īstā vieta ir tikai un vienīgi boksā.

"Šī ir tava īstā vieta. Trenē bērnus, jauniešus un iedod viņiem to, kas tevī mīt kā profesionālam sportistam," komentējot Maira Brieža publicēto ierakstu un video, kur viņš trenējas sporta zālē, twitter raksta Valters.

SOS! «Opus Pro» mūziķim Zariņam vēzis. Steidzīgi nepieciešama palīdzība!

"Fonds Līdzskaņa" lūdz palīdzēt mūziķim Harijam Zariņam, Latvijas roka leģendai, grupu “Opus Pro” un “Colt” dibinātājam, ģitāristam un daudzu visiem zināmu hitu (“Tu un Es”, “Pēdējā pietura”, “Šonakt”, “Man ir viss”, “Mīļā” u.c.) komponistam un vārdu a...

Orķestris «Lords of The Sound» atgriežas Latvijā. Tas nebūs koncerts, bet šovs!

22. novembrī Arēnā Rīga, 23. novembrī Daugavpils Kultūras pilī un 28. novembrī Liepājā, koncertzālē Lielais Dzintars uzstāsies jaunās paaudzes orķestris «Lords of The Sound», kas atskaņos komponista Hansa Cimmera skaņdarbus. Pasākuma pārstāvji sola, ka...

Foto: Robežsargi kanalizāciju caurulēs Daugavā atrod kontrabandas cigaretes
Pirmdien, 14. novembrī, Krāslavas novadā robežsargi pārtrauca cigarešu nelikumīgu pārvietošanu pāri Latvijas – Baltkrievijas valsts robežai, atrodot dažāda veida caurulēs paslēptas cigaretes, portāls "Delfi" uzzināja robežsardzē.


Komentāri