lv
Lc8ru89H2Go7yvE5w55L7NV3eXjEDGKo511qwi9x
1893199

Tikai trešo reizi vēsturē! SAB atklātā konkursā aicina pieteikties darbiniekus

Tikai trešo reizi vēsturē! SAB atklātā konkursā aicina pieteikties darbiniekus

Satversmes aizsardzības birojs (SAB) izsludinājis atklātu konkursu uz tīkla iekārtu administratora un elektromagnētiskās saderības mērījumu inženiera vakancēm, informē SAB.

Šī ir tikai trešā reize SAB pastāvēšanas laikā, kad birojs publiski aicina potenciālos darbinieku kandidātus pievienoties biroja komandai. Ņemot vērā dienesta specifiku, SAB pats uzrunā potenciālos kandidātus.

Pēc veiksmīgi aizvadītiem publiskiem konkursiem, kuros tika atrasti piemēroti analītiķu un jurista amata kandidāti, SAB turpina iesākto praksi un aicina profesionāļus, kuri ar savu darbu vēlas līdzdarboties valsts drošības stiprināšanā, piedāvāt savu kandidatūru darbam birojā.

Lai pieteiktos uz izsludinātajām vakancēm, nepieciešama augstākā vai vidējā profesionālā izglītība vakancei atbilstošā nozarē, latviešu un angļu valodas zināšanas, spējas patstāvīgi organizēt savu darbu un risināt problēmjautājumus, analītiska domāšana, precizitāte un augsta atbildības sajūta, kā arī citas katrai vakancei atbilstošas profesionālas zināšanas un prasmes.

SAB piedāvā konkurētspējīgu atalgojumu, taču konkrēts apmērs publiski nav izpaužams, jo saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem, valsts drošības iestāžu amatpersonu un darbinieku atalgojums ir valsts noslēpums.

Tāpat birojs piedāvā sociālās garantijas, stabilitāti un ilgtermiņā balstītu sadarbību, iespējas profesionāli pilnveidoties un komfortablus darba apstākļus birojā Rīgā.

SAB ir valsts drošības iestāde, kuras galvenie uzdevumi ir izlūkošana, pretizlūkošana un valsts noslēpuma aizsardzība. Birojs nodrošina valsts augstākās amatpersonas ar informāciju, kas nepieciešama Latvijas nacionālās drošības stiprināšanai un aizsardzībai pret ārējiem un iekšējiem apdraudējumiem. Birojs ir arī daļa no NATO un Eiropas Savienības izlūkošanas kopienas, ikdienā cieši sadarbojoties ar partneriem Rietumvalstīs.

Plašāk par piedāvājumu, tostarp prasībām un pieteikšanās iespējām, uzzināt var SAB interneta vietnē.

Plāno pamatīgi ierobežot iespējas pašam būvēt savu māju un to stingri kontrolēt

Lai būvniecības sektorā mazinātu ēnu ekonomiku, kas pērn sasniedza jau 34,5%, Ekonomikas ministrijas (EM) paspārnē tapuši vairāki priekšlikumi. Turklāt, nu nolemts ķerties klāt arī privātmāju būvniecības un remontu sektoram, vēsta Latvijas Radio.

Kā zin...

Asinsdonoru centrs: Slimnīcās arvien pieaug vajadzība pēc ziedotajām asinīm
Slimnīcās arvien pieaug vajadzība pēc ziedotajām asinīm, un tas nozīmē, ka nepieciešami arī jauni asinsdonori, intervijā Latvijas Radio sacīja Valsts asinsdonoru centra (VADC) direktore Egita Pole. 
Jaunā vienotība pārrunās ar Nacionālo apvienību turpmāko valdības darbu

"Jaunā vienotība" (JV) šodien Ministru kabineta ēkā plkst.12.45 tiksies ar Nacionālo apvienību (NA), lai pārrunātu tālāko valdības darbu.

Iepriekš finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV) sacīja, ka komentāri par tālāko valdības darbu būs iespējami tikai ...



Komentāri