lv
hrwkqwfRfmcvRwt0LxJ03nGFYWXTobY6j1CFkISV
1879814

Vai lielveikaliem svētdienās nav jāstrādā?

Vai lielveikaliem svētdienās nav jāstrādā?
Ko rāda aptauja Zemkopības ministrs Didzis Šmits vēl joprojām uzskata, ka lielveikaliem svētdienās jābūt slēgtiem. Ministrija gatavo attiecīgo likumprojektu, kas tuvākā laikā tiks iesniegts valdībā. “Kantar” TV3 uzdevumā veiktā aptauja liecina, ka 41% Latvijas iedzīvotāju ir norādījuši, ka atbalsta ieceri svētdienās slēgt lielos tirdzniecības centrus Latvijā, lai tādējādi atbalstītu mazos tirgotājus.

Puse jeb 50% iedzīvotāju ir atzīmējuši, ka to neatbalsta, savukārt 9% nav pauduši konkrētu viedokli šajā jautājumā. Tatad vairākums no aptaujātajiem ir pret lielveikalu slēgšanu svētdienās.

Fotografē bāzes un ierīko slēpņus. Kā spiego ārvalstu aģenti Latvijā
Pēdējos pāris gados Latvijas drošības iestādēm izdevies noķert vairākus vīriešus, kas palīdzējuši Krievijas un Baltkrievijas izlūkdienestiem. Atklātie spiegošanas gadījumi pamatā saistīti ar ziņu piegādāšanu militārām nolūkiem. Valsts drošības dienesta...
Politologs netic, ka JV paplašinās esošo koalīciju

Maz ticams, ka "Jaunajai vienotībai" (JV) izdosies paplašināt esošo koalīciju, aģentūrai LETA pauda politologs un sabiedrisko attiecību speciālists Filips Rajevskis.

Vērtējot šonedēļ rīkotās "Jaunās vienotības" sarunas ar '"Progresīvajiem" un Zaļo un z...

Eco Baltia akcionāri jūnija beigās lems par dividenžu izmaksu

Vides apsaimniekošanas kompānijas AS "Eco Baltia" akcionāri kārtējā sapulcē jūnija beigās lems par dividenžu izmaksu, liecina informācijas oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Akcionāru sapulcē plānots lemt par kompānijas 2022.gada pārskata un kon...



Komentāri