lv
4Nd1MCLqZcDwtxBriUTa6H8Wb0RLvT6tXWIrxTPD
1879385

Eco Baltia akcionāri jūnija beigās lems par dividenžu izmaksu

Eco Baltia akcionāri jūnija beigās lems par dividenžu izmaksu

Vides apsaimniekošanas kompānijas AS "Eco Baltia" akcionāri kārtējā sapulcē jūnija beigās lems par dividenžu izmaksu, liecina informācijas oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Akcionāru sapulcē plānots lemt par kompānijas 2022.gada pārskata un konsolidētā pārskata apstiprināšanu, par dividenžu izmaksu, kā arī plānots apstiprināt revidentu 2023.gadam.

Akcionāru sapulce notiks 30.jūnijā.

Kompānijas akcionāriem būs iespēja pieslēgties sapulcei tiešsaistē.

Jau ziņots, ka "Eco Baltia" pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, strādāja ar 210,79 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 75,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 25,47 miljoni eiro.

Grupas vadošie uzņēmumi ir AS "PET Baltija", SIA "Eco Baltia vide", SIA "Latvijas zaļais punkts", SIA "Nordic Plast", Siguldas pilsētas SIA "Jumis", Čehijas "Tesil Fibres" un Lietuvas "Ecoservice".

"Eco Baltia" akcionāri, pēc kompānijā vēstītā, ir fonda "INVL Baltic Sea Growth Fund" meitassabiedrība Lietuvas "BSGF Salvus" (52,81%), Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka (30,51%) un uzņēmuma vadība (16,68%).

Valdības sēžu tiešraidēm – apaļa jubileja!

Jau kopš 2013. gada visi interesenti tiešajā ēterā var sekot līdzi Ministru Kabinetā apspriestajiem jautājumiem.

Tieši šodien aprit desmit gadi, kopš Latvijā translēta pirmā Ministru kabineta sēde tiešraidē. Šādu iespēju, ikvienam interesentam sekot līd...

Banka piešķīrusi dāsnu ziedojumu jauno hokejistu apmācībām

Banka piešķīrusi 50 000 eiro Latvijas Hokeja federācijai, informēja bankas pārstāvji.

Banka dibinātais fonds ziedos 50 000 eiro jauno hokejistu apmācībām.

Maijā, pasaules čempionāta gaitā, bankas dibinātais fonds jau bija piešķīris finansējumu 10 000 ei...

Skatītāja viedoklis ir motivējošs, bet ne ietekmējošs. Saruna ar māksliniekiem Normundu Brasliņu un Guntaru Sietiņu
"Ja es rēķinātos ar skatītāju aspektu, tad es varbūt mētātos meklējumos, bet mani meklējumi balstās uz iekšējo nepieciešamību, līdz ar to mana attieksme pret glezniecību nav mainījusies kopš 80. gadu sākuma, neskatoties uz to, ka ļoti daudz kas ir main...


Komentāri