lv
gutdiCwRkftwvrpbCZQCSdzA8YJLo8fCWbXeTJWi
1876910

Svētdien visu dienu spīdēs saule. Sinoptiķi zina arī, cik silts būs

Svētdien visu dienu spīdēs saule. Sinoptiķi zina arī, cik silts būs

Svētdien Latvijā būs sauss un saulains laiks, debesis pārsvarā skaidras, prognozē sinoptiķi.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +17..+22 grādiem. Pūtīs lēns līdz mērens austrumu vējš, piekrastē vējš iegriezīsies no jūras.

Rīgā saglabāsies sauss un maksimāli saulains laiks, pūtīs lēns līdz mērens austrumu vējš, kas pāries ziemeļu vējā, un gaiss sasils līdz +21..+22 grādiem, bet pilsētas ziemeļos temperatūra nepārsniegs +19 grādus.

Laikapstākļus nosaka spēcīgs anticiklons. Atmosfēras spiediens 1029-1032 hektopaskāli jūras līmenī.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina, ka mežos saglabājas augsta ugunsbīstamība, valsts rietumu un centrālajā daļā - tai skaitā Rīgā - tā ir ļoti augsta, tādēļ spēkā oranžā līmeņa brīdinājums.

Intensīva ultravioletā starojuma dēļ jāievēro piesardzība, uzturoties saulē. No saules visvairāk jāsargājas laika periodā no plkst.12 līdz 15.

Gaisa temperatūra saullēktā no +1 līdz +13 grādiem

Svētdien plkst.5 gaisa temperatūra valstī bija no +1,0 grāda Zosēnos līdz +13,1 grādam Mērsragā un +13,4 grādiem Kolkā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Valsts lielākajā daļā gaisa temperatūra tobrīd bija +4..+9 ...

Stājas spēkā vilcienu vasaras grafiks. Kādas ir izmaiņas?

Stāsies spēkā vilcienu vasaras grafiks, informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Vakara vilciena Rīga-Krustpils maršruts tiks pagarināts līdz Daugavpils stacijai, un tā atiešanas laiks no Rīgas stacijas būs plkst.21.01.

No 12.jūnija tiks norīkots p...

Starptautiskajā animācijas festivālā piedalīsies Latvijas studiju pārstāvji

Francijas pilsētā Ansī notiekošajā Starptautiskajā animācijas festivālā vienā no konkursiem iekļauta Indras Sproģes īsfilma, projektu prezentācijai atlasīts Ginta Zilbaloža topošais pilnmetrāžas darbs, bet filmu tirgū strādās apvienotais Baltijas stend...



Komentāri