lv
UsOr1rmKKqIslMDF8qLSNpFLZ6VGMcess37Q8mTn
1873197

Lasītāji visbiežāk maksā par analītisko un izklaidējošo žurnālistiku, secina 'Delfi' diskusijā

Lasītāji visbiežāk maksā par analītisko un izklaidējošo žurnālistiku, secina 'Delfi' diskusijā
Laikā, kad "Facebook" un "Google" turpina nograuzt globālo un Latvijas reklāmas tirgu, žurnālistikas nākotne arvien lielākā mērā būs atkarīga no auditorijas gatavības pašiem maksāt par saturu. "Delfi" un vairāki Latvijas mediji ir ieviesuši abonentmaksu. Arī citi mediji aizvien domā par šādu soli. Diskusijā tās dalībnieki meklēs atbildes uz jautājumu, ko liecina līdzšinējie secinājumi — vai un par kādu saturu patērētāji Latvijā ir gatavi maksāt? Diskusijai bija iespējams sekot līdzi tiešraidē portālā "Delfi".
TIEŠRAIDE: Sieviešu volejbola Eiropas Sudraba līgas spēle. Latvija – Austrija
Sestdien Olimpiskajā centrā Rīgā Eiropas Sudraba līgas ceturtajā spēlē Latvijas sieviešu volejbola izlase tiekas ar Austriju. Spēles tiešraide LTV7 un LSM.lv.
Progresīvie aicina skaidrot, kas darīts plaģiātisma izkaušanai

Saeimas "Progresīvo" frakcija aicina izglītības ministri Andu Čakšu (JV) skaidrot, ko viņas vadītā ministrija ir darījusi plaģiātisma izkaušanai.

Šā gada marta beigās žurnāls "Ir" vēstīja par bijušā Latvijas Universitātes (LU) doktoranta Dmitrija Poršņo...

Abu Meri izsaka savu viedokli, kam nepieciešama plašāka valdības koalīcija

Latvijas ekonomikas transformācijai nepieciešama plašāka valdības koalīcija, šodien Cēsīs partijas "Vienotība" domes sēdē sacīja domes priekšsēdētājs, Saeimas deputāts Hosams Abu Meri (JV).

Komentējot abu pārējo valdības partiju nostāju pret koalīcijas ...



Komentāri