lv
HT6950E1VXNQ7nvAwQiBFi9ftqnRfqqq8ErxhGEg
1872721

Abu Meri izsaka savu viedokli, kam nepieciešama plašāka valdības koalīcija

Abu Meri izsaka savu viedokli, kam nepieciešama plašāka valdības koalīcija

Latvijas ekonomikas transformācijai nepieciešama plašāka valdības koalīcija, šodien Cēsīs partijas "Vienotība" domes sēdē sacīja domes priekšsēdētājs, Saeimas deputāts Hosams Abu Meri (JV).

Komentējot abu pārējo valdības partiju nostāju pret koalīcijas paplašināšanos, JV politiķis aicināja koalīcijas partnerus nomierināties un kļūt atvērtākiem jeb gataviem diskutēt par plašāku koalīciju.

Nacionālā apvienība (NA) un "Apvienotais saraksts" (AS) iebilst pret koalīcijas paplašināšanu.

Abu Meri atzīmēja, ka par plašāku valdību Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) šonedēļ jau sācis sarunas ar "Progresīvajiem" un Zaļo un zemnieku savienību (ZZS).

"Vienotības" domes vadītājs uzsvēra, ka JV 100% turpinās atbalstīt Kariņu. Abu Meri arī pauda pārliecību, ka Kariņš varēs turpināt vadīt valdību. Politiķis arī akcentēja to, ka svarīgs ir dialogs ar iedzīvotājiem.

Cēsīs šodien notiek partijas "Vienotība" domes un partiju apvienības "Jaunā vienotība" (JV) kopsēde, kurā notiek atskatīšanās uz partiju apvienības pastāvēšanas piecgadi, kā arī tiks spriests par vardarbības novēršanu un izaicinājumiem izglītībā.

Jau vēstīts, ka patlaban valdošajā koalīcijā strādā JV, NA un AS, taču pēc Valsts prezidenta vēlēšanām, kurās koalīcijas partijas nespēja vienoties par atbalstu vienam kandidātam, Kariņš ir sā

Mančestras City un Milānas Inter Stambulā cīnās par Čempionu līgas titulu

Mančestras "City" un Milānas "Inter" futbola komandas šodien Stambulā cīnīsies par UEFA Čempionu līgas trofeju.

Mačs Atatirka Olimpiskajā stadionā, kurā ir vairāk nekā 70 000 sēdvietu, sāksies plkst.22 pēc Latvijas laika. Spēli tiešraidē translēs platfo...

Lukašenko safari. Kā darbojas shēma migrantu nogādāšanai pāri robežai
Tuvojoties jūlijā gaidāmajam NATO samitam Viļņā, pastiprinās bažas, ka Baltkrievijas vadonis Aleksandrs Lukašenko to varētu "atzīmēt" ar vēl vienu robežpārkāpēju vilni. Starptautiskai žurnālistu komandai, kuras sastāvā ir arī "Re:Baltica", izdevās izse...
Otto Ozols skarbi: Rinkēvičs meloja. Ne pirmo, pēdējo reizi...

Publicists Otto Ozols sociālajos tīklos atgādinājus kādu jaunajam valsts prezidentam pašlaik nepatīkamu epizodi - 2013.gadā sniegtu interviju Krievijas laikrakstam "Rossijskaja Gazeta".

Ozols atgādina:

"Tā runāja Edgars Rinkēvičs: "Mēs neatbalstām (Uzv...



Komentāri