lv
2551P0fQd6aIpohIrHcQ7sdvl3CNorjpkBEkiKkS
1869200

Blue Jackets no Devils maiņas darījumā iegūst aizsargu Sīversonu

Blue Jackets no Devils maiņas darījumā iegūst aizsargu Sīversonu

Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas "Blue Jackets" no Ņūdžersijas "Devils" maiņas darījumā ieguvusi aizsargu Deimonu Sīversonu.

28 gadus vecajam kanādietim ir spēkā nule kā uz astoņiem gadiem noslēgtais līgums par 50 miljoniem ASV dolāru. Sīversons tika prognozēts kā viens no pieprasītākajiem aizsargiem šīs starpsezonas brīvo aģentu tirgū.

"Devils" par darījumu pretī saņēma šī gada drafta trešās kārtas izvēli.

Kanādietis "Devils" paspārnē nonāca 2012.gadā, kad draftā tika izvēlēts ar 60.numuru. Divus gadus vēlāk viņš debitēja NHL, kur līdzšinējās deviņās sezonās pārstāvējis tikai "Devils" komandu.

Aizvadītajā sezonā Sīversons 81 mačā guva septiņus vārtus, atdeva 26 rezultatīvas piespēles un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -3. NHL karjerā kopumā viņam 647 mačos ir 58 vārti un 205 rezultatīvas piespēles, kā arī negatīva lietderība -120.

Otrdien "Blue Jackets" aizsargu līniju pastiprināja ar Ivanu Provorovu.

Ozoliņa/Skrastiņa zaudē Futures turnīra pirmajā spēlē

Latvijas pludmales volejbola duets Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa piektdien Šveicē "Pro Beach Tour - Futures" turnīra pamatsacensības sāka ar zaudējumu.

Ozoliņa/Skrastiņa, kuras sacensībās izsētas ar 12. numuru, pirmajā spēlē ar 1-2 (21:19, 16:21, 14:16)...

Aktuāli! Darbinieku pārvilināšana un konkurences tiesības - KP skaidrojums

Jūnija sākumā publiskajā telpā tika aktualizēts jautājums par darbinieku "pārvilināšanu" starp konkurējošiem uzņēmumiem, publiski apspriežot jautājumu, vai šāda prakse ir godīga vai negodīga konkurence. Konkurences padome (KP) preventīvos nolūkos skaid...

Banka: Mājokļu pircēju iedrošināšanai jāpiedāvā garantētas procentu likmes

Jauno dzīvokļu pārdošanas apjomi šā gada sākumā piedzīvojuši pamatīgu kritienu, un tas ir nepārprotams signāls kā dzīvojamo namu attīstītājiem, tā kredītu izsniedzējiem, ka patērētāji nejūtas komfortabli esošajā kreditēšanas situācijā. Bankām jākļūst a...



Komentāri