lv
61qKdIUCqS2Pt06HPUdiXa9mKHpPRPz7G5v6ilp6
1868949

Ozoliņa/Skrastiņa zaudē Futures turnīra pirmajā spēlē

Ozoliņa/Skrastiņa zaudē Futures turnīra pirmajā spēlē

Latvijas pludmales volejbola duets Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa piektdien Šveicē "Pro Beach Tour - Futures" turnīra pamatsacensības sāka ar zaudējumu.

Ozoliņa/Skrastiņa, kuras sacensībās izsētas ar 12. numuru, pirmajā spēlē ar 1-2 (21:19, 16:21, 14:16) piekāpās Lietuvas duetam Ieva Vasiļauskaite/Erika Kliokmanaite (5.).

Cīņā par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs sestdien latvietes tiksies ar Šveices pāri Livia Štolca/Jūlija Bovē (13.), kuras arī piedzīvoja neveiksmi pirmās kārtas mačā.

"Pro Beach Tour" rangā pirmā līmeņa sacensības šogad saucas "Elite 16".

Rangā otrās ir "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

Aktuāli! Darbinieku pārvilināšana un konkurences tiesības - KP skaidrojums

Jūnija sākumā publiskajā telpā tika aktualizēts jautājums par darbinieku "pārvilināšanu" starp konkurējošiem uzņēmumiem, publiski apspriežot jautājumu, vai šāda prakse ir godīga vai negodīga konkurence. Konkurences padome (KP) preventīvos nolūkos skaid...

Banka: Mājokļu pircēju iedrošināšanai jāpiedāvā garantētas procentu likmes

Jauno dzīvokļu pārdošanas apjomi šā gada sākumā piedzīvojuši pamatīgu kritienu, un tas ir nepārprotams signāls kā dzīvojamo namu attīstītājiem, tā kredītu izsniedzējiem, ka patērētāji nejūtas komfortabli esošajā kreditēšanas situācijā. Bankām jākļūst a...

Grīziņkalnā pec pusaudžu kautiņiem pastiprinās apsardzi un policijas patruļas

Grīziņkalnā pēc incidentiem pret pusaudžiem "Ghetto Games" pastiprinās apsardzi, bet pašvaldības policija pieskaņos savus patruļas maršrutus.

Rīgas vicemēre un Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas vadītāja Linda Ozola norādīju...



Komentāri