lv
CHjVwsvDu4dP7q9siQwhftI16zPeZQp5868EN6Et
1864227

Šodien vizītē Latvijā ieradīsies ASV tirdzniecības pārstāve

Šodien vizītē Latvijā ieradīsies ASV tirdzniecības pārstāve

Piektdien, 9.jūnijā, Latvijā vizītē ieradīsies ASV tirdzniecības pārstāve Ketrīna Taja, informēja Ārlietu ministrijā.

Ar Taju tiksies ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV), kopā pārrunājot transatlantiskās ekonomiskās attiecības un sadarbības iespējas nākotnē, tostarp sadarbību Eiropas Savienības un ASV Tirdzniecības un tehnoloģiju padomē (TTC) un ekonomiskās drošības stiprināšanā.

Plkst.13.35 notiks amatpersonu kopīgā preses konference. To tiešraidē translēs Ārlietu ministrija mājaslapā, kā arī ministrijas "Facebook", "Linkedin" un "YouTube" kontā.

Vizītes laikā ASV tirdzniecības pārstāve arī tiksies ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV), viesosies Rīgas Tehniskajā universitātē, kā arī apmeklēs SIA "Latvijas Mobilais telefons".

Darbaspēka vajadzībām profesionālajā izglītībā jāuzņem divreiz vairāk audzēkņu

Vidējās kvalifikācijas darbaspēka vajadzībām profesionālajā izglītībā jāuzņem vismaz divreiz vairāk audzēkņu, Ekonomikas ministrijas iepriekš paustās darba tirgus prognozes akcentēja Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) pārstāvji.

LDDK to pauž k...

Ogres slimnīcas palātā aizdedzies apģērbs uz cilvēka
Ceturtdienas vakara ugunsdzēsēji saņēma informāciju, ka ārstniecības iestādē Slimnīcas ielā Ogrē izveidojies sadūmojums. Notikuma vietā konstatēts, ka vienā no palātām bija aizdedzies apģērbs uz cilvēka, ko operatīvi personāls nodzēsa pirms ugunsdzēsēj...
Kā Latvijā finansē palīdzības sniegšanu Ukrainas kara bēgļiem?

Palīdzības sniegšanu Ukrainas kara bēgļiem trijos robežkontroles punktos finansē no ziedojumiem un Polijas nevalstiskās organizācijas "Polish Center for International Aid" (PCPM) līdzekļiem, pavēstīja biedrības "Tavi draugi" pārstāve Monta Vecozola.

Ko...



Komentāri