lv
CnPjEW95fHwtPEion76zjgN603zZuEGGgsvLhqzn
1863252

Ogres slimnīcas palātā aizdedzies apģērbs uz cilvēka

Ogres slimnīcas palātā aizdedzies apģērbs uz cilvēka
Ceturtdienas vakara ugunsdzēsēji saņēma informāciju, ka ārstniecības iestādē Slimnīcas ielā Ogrē izveidojies sadūmojums. Notikuma vietā konstatēts, ka vienā no palātām bija aizdedzies apģērbs uz cilvēka, ko operatīvi personāls nodzēsa pirms ugunsdzēsēju ierašanās, ziņo Latvijas Televīzija.
Kā Latvijā finansē palīdzības sniegšanu Ukrainas kara bēgļiem?

Palīdzības sniegšanu Ukrainas kara bēgļiem trijos robežkontroles punktos finansē no ziedojumiem un Polijas nevalstiskās organizācijas "Polish Center for International Aid" (PCPM) līdzekļiem, pavēstīja biedrības "Tavi draugi" pārstāve Monta Vecozola.

Ko...

Graube: Kahovkas HES spridzināšana ir Krievijas šantāžas elements sarunu sākšanai
Kahovkas hidroelektrostacijas (HES) spridzināšana ir Krievijas stratēģiska līmeņa šantāžas elements, lai panāktu, ka Ukraina sēstos pie sarunu galda, Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums" pauda bijušais NBS komandieris Raimonds Graube....
Latvija atkārtoti ievēlēta UNESCO Starpvaldību komitejā

Ceturtdien Parīzē Latvija atkārtoti vienbalsīgi ievēlēta UNESCO Starpvaldību komitejā kultūras izpausmju daudzveidības aizsardzībai un veicināšanai, informēja UNESCO Latvijas Nacionālās komisijas komunikācijas konsultante Kitija Balcere.

Latviju UNESCO...



Komentāri