lv
a3DWYccqA8Ojq3BxKRaKlaczuGemyWwSMWjCi4Zq
1850345

Eiduka arī nākamajā sezonā būs Aker Dahlie komandas sastāvā

Eiduka arī nākamajā sezonā būs Aker Dahlie komandas sastāvā

Latvijas vadošā distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka arī nākamajā sezonā būs "Aker Dahlie" komandas sastāvā, vēsta vienība.

Kā aprīlī intervijā stāstīja Eiduka, pēc sezonas līgums ar norvēģu komandu beidzās, taču abas puses bija ieinteresētas turpināt sadarbību un tika plānots noslēgt jaunu vienošanos.

Komandas sastāvam, kas tiek gatavots dalībai Pasaules kausā, būs septiņas slēpotājas un septiņi slēpotāji no Norvēģijas, Latvijas, Čehijas, ASV un Lielbritānijas. Sieviešu grupā bez četrām norvēģietēm un Eidukas būs arī pieredzējusī čehiete Kateržina Janatova un labākā ASV U-23 vecuma grupas slēpotāja Sofija Laukli. Vīriešu grupā viens no komandas dalībniekiem arī nākamajā sezonā būs Lielbritānijas vadošais slēpotājs Endrū Masgreivs.

Komanda strādās treneru Hansa Kristiana Stadheima, Justeina Vinjerūes un Trunna Nīstada uzraudzībā.

23 gadus vecā Eiduka, pirmo sezonu startējot šajā komandā, sasniedza savus labākos rezultātus Pasaules kausā, kur uzvarēja U-23 vecuma grupas kopvērtējumā. Janvārī "Tour de Ski" seriāla sacensībās Oberstdorfā viņa 20 kilometru iedzīšanā brīvajā stilā izcīnīja piekto vietu, kas ir Latvijas slēpošanas vēsturē visaugstākā pozīcija Pasaules kausā.

Planīcā aizvadītajā pasaules čempionātā Eiduka individuālajās sacensībās izcīnīja trīs vietas otrajā desmitā - 11. 15 kilometru skiatlonā, 19. desmit kilometros brīvajā stilā un 17. 30 kilometros klasikā.

Staķis atzinis kļūdu par izkārto LGBTQ karogu pie domes ēkas

Otrdien notikušajā Rīgas domes koalīcijas sanāksmē Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (PP) atzinis nekoleģiālu rīcību, pagājušajā piektdienā izkarot LGBTQ karogu pie domes ēkas, apstiprināja galvaspilsētas mērs.

Staķis atzina, ka viņš nevarot no...

Kā Finanšu ministrija grib glābt Latvijas kapitāla tirgu?
Latvijas investīciju tirgus nīkuļo, ja salīdzina ar kaimiņiem – Lietuvu un Igauniju. Kā nesen valdības sēdē izteicās finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV), Latvija šobrīd ir “Subsahāras līmenī”, proti, esam neatbilstošā situācijā pēc mūsu valsts IKP u...
Apģērbs no austersēnēm un kosmosa ēdienkarte. Jauniešus aicina pieteikties radošām darbnīcām Cēsīs
Ruckas mākslas rezidenču centrā Cēsīs laika posmā no 11. līdz 15. jūlijam jaunieši vecumā no 10 līdz 18 gadiem aicināti apmeklēt radošas darbnīcas projektā "Māksla+Ēdiens+Nākamā paaudze". Bezmaksas darbnīcās kopā ar mākslas profesionāļiem un pavāriem n...


Komentāri