lv
bITCiWqO6b4sZTLHgJJ1sgq5RA0qBxcolTaAAyG0
1850318

Apģērbs no austersēnēm un kosmosa ēdienkarte. Jauniešus aicina pieteikties radošām darbnīcām Cēsīs

Apģērbs no austersēnēm un kosmosa ēdienkarte. Jauniešus aicina pieteikties radošām darbnīcām Cēsīs
Ruckas mākslas rezidenču centrā Cēsīs laika posmā no 11. līdz 15. jūlijam jaunieši vecumā no 10 līdz 18 gadiem aicināti apmeklēt radošas darbnīcas projektā "Māksla+Ēdiens+Nākamā paaudze". Bezmaksas darbnīcās kopā ar mākslas profesionāļiem un pavāriem no Norvēģijas un Latvijas caur dažādām mākslas praksēm un kulinārijas eksperimentiem tiks apspriesta un modelēta nākotne caur mākslas un ēdiena prizmu, informēja Ruckas mākslas fonda pārstāvji.
Latvijas 3x3 basketbolisti varēs saņemt naudas balvu līdz kopumā 30 736 eiro

Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem par kārtību, kādā piešķiramas naudas balvas par izciliem sasniegumiem sportā, un naudas balvu apmēru Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētāji Nauris Miezis, Kārlis Lasmanis, Agnis Čavars un Francis Lācis par iz...

Latvija iemaksās 2 miljonus eiro atbalsta pakotnē Ukrainai

Valdība šodien nolēma šogad iemaksāt 2 miljonus eiro NATO Visaptverošajā atbalsta pakotnē Ukrainai un apstiprināja līdzvērtīgas iemaksas divos turpmākajos gados.

NATO Visaptverošā atbalsta pakotne tika izveidota 2016.gadā, lai sniegtu centralizētu nele...

Sarkanais brīdinājums no 35 grādiem – LVĢMC maina karstuma brīdinājuma kritērijus
Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) šovasar mainījis karstuma brīdinājumu kritērijus – turpmāk tiks ņemta vērā ne tikai gaisa temperatūra, bet arī potenciālā karstuma ietekme, "Delfi" uzzināja centrā.


Komentāri