lv
0w6f8IVUfu44tAM2g133VKCJR0qQiLtlZSMbS5dj
1848626

Skaistumu meklējam arī drūmākās, gotiskākās noskaņās. Grupa «Juuk» iepazīstina ar jauno albumu «Muļķa stabule»

Skaistumu meklējam arī drūmākās, gotiskākās noskaņās. Grupa «Juuk» iepazīstina ar jauno albumu «Muļķa stabule»
"Es šo mūziku uztveru kā patiesu. Man liekas, tur nav nekas melots, tur nav speciāli saliktas puķītes, lai būtu skaistāk. Mēs skaistumu meklējam arī drūmākās, gotiskākās noskaņās," par grupas "Juuk" jauno albumu "Muļķa stabule" saka mūziķe Sniedze Prauliņa. Latvijas Televīzijas raidījumā "Kultūrdeva" Prauliņa un Edgars Šubrovskis pastāsta par to, kāda dzeja viņus uzrunā un kā grupas mūziķi sākuši mainīties un apdāvināties ar sacerētajām dziesmām. 
Ņenaševa apšauba, vai «Progresīvie» būtu gatavi strādāt vienā valdībā ar NA

Pašlaik opozīcijā esošā partija "Progresīvie" vēl nav lēmusi, kādu vēlētos redzēt potenciālo nākamās valdošās koalīcijas sastāvu, šorīt intervijā Latvijas Radio stāstīja Saeimas deputāte Antoņina Ņenaševa (P), paužot savu viedokli, gan pieļaujot, ka va...

ZZS: Nepieciešama koalīcija, kas bāzējas uz darbiem

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Viktors Valainis uzskata, ka nepieciešama ne tikai koalīcijas paplašināšana, bet nepieciešama koalīcija, kas bāzējas uz darbiem.

Intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta pan...

Ūdens temperatūra upēs un ezeros pārsvarā nepārsniedz +17 grādus

Lielākajā daļā Latvijas upju un ezeru ūdens temperatūra otrdienas rītā ir +12..+17 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Ventā, Lielupē un Daugavā ūdens ir +15..+17 grādus silts, Aiviekstē ūdens temperatūra svārstās ap...



Komentāri