lv
v6MXUfAwxkoBdmSXrwCYw9X678ylW9z5g120reR3
1848400

ZZS: Nepieciešama koalīcija, kas bāzējas uz darbiem

ZZS: Nepieciešama koalīcija, kas bāzējas uz darbiem

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Viktors Valainis uzskata, ka nepieciešama ne tikai koalīcijas paplašināšana, bet nepieciešama koalīcija, kas bāzējas uz darbiem.

Intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" Valainis sacīja, ka pa pašreizējā koalīcija esot bāzēta uz savstarpēju aizspriedumu līniju radīšanu.

Tas, ko dara divi koalīcijas partneri, viņi cenšas saglabāt barjeras, lai viņu darbība netiktu apdraudēta, viņš piebilda.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) uzsvēris, ka viņa mērķis nekādā gadījumā nav iet prom no koalīcijas, bet, paturot abus koalīcijas partnerus, iesaistīt tajā vēl papildu spēkus.

Pašlaik valdošajā koalīcijā strādā "Jaunā vienotība" (JV), Nacionālā apvienība (NA) un "Apvienotais saraksts" (AS), taču pēc Valsts prezidenta vēlēšanām, kurās koalīcijas partijas nespēja vienoties par atbalstu vienam kandidātam, premjers Kariņš ir sācis sarunas par iespējamu koalīcijas paplašināšanu ar ZZS un "Progresīvajiem".

Ūdens temperatūra upēs un ezeros pārsvarā nepārsniedz +17 grādus

Lielākajā daļā Latvijas upju un ezeru ūdens temperatūra otrdienas rītā ir +12..+17 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Ventā, Lielupē un Daugavā ūdens ir +15..+17 grādus silts, Aiviekstē ūdens temperatūra svārstās ap...

Ņenaševa apšauba, vai «Progresīvie» būtu gatavi strādāt vienā valdībā ar Nacionālo apvienību
Pagaidām Saeimas opozīcijas partiju "Progresīvie" neviens nav uzrunājis par iespēju iesaistīties koalīcijā, taču partija ir atvērta sarunām par šo iespēju. To intervijā Latvijas Radio sacīja "Progresīvo" valdes locekle un Saeimas deputāte Antoņina Ņena...
Deputāti prasīs Staķa skaidrojumu par lēmumu izkārt LGBTQ karogu pie domes ēkas

Nacionālās apvienības (NA) un Latvijas Reģionu apvienības (LRA) Rīgas domes frakcijas deputāti šodien prasīs domes priekšsēdētāja Mārtiņa Staķa (PP) skaidrojumu par vienpersonisku lēmumu izkārt LGBTQ kopienas karogu pie domes ēkas, aģentūru LETA inform...



Komentāri