lv
6NxRD1SsON4vCDcwGwmA4VP4tJKZuvcatfpKDZ5k
1846007

Latvijas pārim bronza Eiropas čempionātā desmit dejās jauniešiem

Latvijas pārim bronza Eiropas čempionātā desmit dejās jauniešiem

Latvijas pāris Ričards Krīviņš un Marija Golubeva nedēļas nogalē Slovākijas pilsētā Košicē sasniedza finālu Eiropas čempionātā desmit dejās jauniešiem un izcīnīja bronzas godalgas, ziņo Latvijas Sporta deju federācija (LSDF).

Latvijas duets, debitējot Eiropas čempionātā jauniešiem, sasniedza fināla sešinieku, kurā līdzīgā cīņā kopvērtējumā ierindojās trešajā pozīcijā. Standartdejās Latvijas pāris uzrādīja otro rezultātu, kamēr Latīņamerikas dejās latviešiem padevās ceturtais labākais rezultāts.

Par Eiropas čempioniem starp jauniešiem kļuva Stefans Padurariju/Malina Konstandače no Rumānijas, kuri bija labāki visās desmit dejās. Rumānijas pāris 2022.gadā pasaules čempionātā ieņēma otro vietu.

Daudzcīņā jeb desmit dejās katru valsti var pārstāvēt tikai viens pāris un kopā sacentās dueti no 27 valstīm.

Krīviņš/Golubeva 2022.gadā uzvarēja pasaules čempionātā desmit dejās junioru konkurencē.

Sievietes uzvar! Par Liepājas Universitātes rektori ievēlēta profesore Medne

Liepājas Universitātes Satversmes sapulces darba kārtībā bija jautājums par rektora ievēlēšanu. Par Liepājas Universitātes rektoru tika ievēlēta Dace Medne.

Uz rektora amatu pieteikšanās beidzās šī gada 2. februārī. Pieteikumus bija iesnieguši seši kand...

Pārliecinošs vairākums latviešu atzīst cilvēka ietekmi uz klimata pārmaiņām

Vairākums Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka cilvēka darbība ir ietekmējusi klimata pārmaiņas, bet krietni mazāk ir tādu, kuri uzskata par pienākumu rīkoties klimata pārmaiņu ierobežošanā, secināts "Zaļais barometrs" aptaujā.

Kā informēja Latvijas Dabas f...

Kariņš: Mērķis ir iesaistīt papildu spēkus,nevis graut esošo koalīciju

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) uzsver, ka viņa mērķis nekādā gadījumā nav iet prom no koalīcijas, bet, paturot abus koalīcijas partnerus, iesaistīt tajā vēl papildu spēkus, šodien pēc koalīcijas sanāksmes skaidroja premjers.

Pašlaik valdošajā...



Komentāri