lv
VKtBaN7Pdwequ6uAIFu9si1CfDxrAd8xrT7xNuRi
183675

Kurš no viņiem šonakt guļ uz dīvāna?!

Kurš no viņiem šonakt guļ uz dīvāna?!

Pirms nedēļas par īstu interneta sensāciju kļuvis kāds fragments no Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska intervijas medijam CNN.

"Prezidents Zelenskis nekad nav bijis tik bīstamā situācijā," tā pie ievietotā video fragmenta, kurā redzama Ukrainas prezidenta sievas Olenas reakcija uz vīra atbildi, raksta kāds komentētājs.

Kā izrādās, tad Volodimirs Zelenskis intervijā medijam CNN pajokojis, ka neviens viņam negatavo brokastis. Pirms Ukrainas prezidents sarunā izteicis šādu frāzi viņa sieva video redzama ļoti smaidīga, taču atbildes laikā viņas sejas izteiksme krasi mainās.

"Kādam šonakt būs jāguļ uz dīvāna," pie publicētā fragmenta norādījis kāds komentētājs.

Četri cīsiņi piecu vietā. Kāpēc augsta inflācija kaitē visiem?
Cenu kāpums 20% apmērā tīri praktiski nozīmē to, ka piecu cīsiņu vietā, ko varēja nopirkt pērn, tagad var atļauties nopirkt tikai četrus. Kamēr iedzīvotāji un uzņēmumi meklē, kā šajā situācijā ietaupīt, centrālās bankas visur pasaulē šobrīd ceļ procent...
Māris Zanders: No kurienes Ukrainā ir kolaboranti?
Ziņās par atbrīvotajiem rajoniem primāri, protams, tiek atspoguļots Krievijas okupācijas nodarītais posts un ciešanas, tāpat vietējo iedzīvotāju prieks par okupantu padzīšanu, tomēr pavīd arī vietējo kolaborantu tēma ("jātiek ar tādiem skaidrībā")...
Svarīgi zināt: ES aizliedz pārdot un audzēt iecienītu dekoratīvo augu
Izrādās, Eiropā (tai skaitā arī Latvijā) drīzumā aizliegs kādu iecienītu dekoratīvu, kāpelējošu augu, kas atzīts par kaitīgu apkārtējai videi, raksta Maaleht.


Komentāri