lv
55CIrhpbkyXFSXDs1DlMpP8we1x8sDCBrtN0c3JG
183647

Māris Zanders: No kurienes Ukrainā ir kolaboranti?

Māris Zanders: No kurienes Ukrainā ir kolaboranti?
Ziņās par atbrīvotajiem rajoniem primāri, protams, tiek atspoguļots Krievijas okupācijas nodarītais posts un ciešanas, tāpat vietējo iedzīvotāju prieks par okupantu padzīšanu, tomēr pavīd arī vietējo kolaborantu tēma ("jātiek ar tādiem skaidrībā"). Arī agrāk no okupētajiem rajoniem aizbraukušie savos stāstos laiku pa laikam minēja kolaborācijas tēmu – sākot no kaimiņu "stučīšanas" okupantiem, beidzot ar gatavību strādāt okupācijas varas struktūrās.
Svarīgi zināt: ES aizliedz pārdot un audzēt iecienītu dekoratīvo augu
Izrādās, Eiropā (tai skaitā arī Latvijā) drīzumā aizliegs kādu iecienītu dekoratīvu, kāpelējošu augu, kas atzīts par kaitīgu apkārtējai videi, raksta Maaleht.
ANO Ģenerālā asambleja aicina panākt no Krievijas reparācijas Ukrainai
ANO Ģenerālā asambleja pirmdien apstiprinājusi rezolūciju, kurā aicināts saukt Krieviju pie atbildības par starptautisko tiesību pārkāpšanu, iebrūkot Ukrainā, tai skaitā panākt no Krievijas reparācijas Ukrainai par kara postījumiem un nogalinātajiem uk...
Uzmanību šoferīšiem! Uz Dienvidu tilta samazina atļauto braukšanas ātrumu

No 17.novembra līdz nākamā gada pavasarim uz Dienvidu tilta tiks samazināts atļautais braukšanas ātrums no 70 kilometriem stundā (km/h) uz 50 km/h, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes projektu koordinatore Lelde Rudzika.

Atļautā braukšanas ātr...



Komentāri