lv
KSkKrTRInnwnrVpGUQqB9Nq2KOkhEl5Y1djCfwuL
1834688

Ar sirdi plaukstā un romānos – rakstniece Zane Nuts

Ar sirdi plaukstā un romānos – rakstniece Zane Nuts
Rakstnieces Zanes Nuts vārds noteikti zināms visiem romantisko romānu lasītājiem, kā arī tiem, kas ar interesi seko līdzi literārajiem procesiem latviešu literatūrā. Zane, sākusi kā autore, kas veiksmīgi izdod tā saucamos pašizdevumus, nu nokļuvusi izdevniecības "Latvijas Mediji" paspārnē. Taču šis nav stāsts par (ne)piederību izdevniecībai, drīzāk par nodošanos rakstīšanai, pieņemot to kā dzīves izaicinājumu, mācību stundu un iespēju iepazīt sevi.
Gulbe: Jāmācās neatslābināties līdz spēles beigām

Latvijas sieviešu basketbola izlasei līdz gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram jāiemācās neatslābināties līdz spēles beigām, visu maču aizvadot vienlīdz augstā intensitātē, sarunā ar atzina valstsvienības spēlētāja Aleksa Gulbe.

Jau ziņots, ka La...

Tavars: Prezidenta vēlēšanās AS neparakstīja «vienošanos ar sātanu»

"Apvienotais saraksts" (AS) Valsts prezidenta vēlēšanās neparakstīja nekādu "vienošanās ar sātanu vai kādu nelabo", tāpēc cenšoties ienest godīgu spēli Latvijas politikā, šodien Latvijas re ģionu apvienības (LRA) kongresā sacīja AS Saeimas frakcijas, L...

Vēsturnieks: Krievijā apvērsumi mēdz notikt no augšas
Krievijas diktatora Vladimira Putina vadītās valsts divas galvenās iezīmes ir autoritārisms un personības kults, sarunā ar Latvijas Televīziju secina vēsturnieks Sergejs Radčenko.


Komentāri