lv
eTaSWoSfwLoVrS9NR9v5oPOqUWUFL672I7jKP0CO
1834510

Tavars: Prezidenta vēlēšanās AS neparakstīja «vienošanos ar sātanu»

Tavars: Prezidenta vēlēšanās AS neparakstīja «vienošanos ar sātanu»

"Apvienotais saraksts" (AS) Valsts prezidenta vēlēšanās neparakstīja nekādu "vienošanās ar sātanu vai kādu nelabo", tāpēc cenšoties ienest godīgu spēli Latvijas politikā, šodien Latvijas re ģionu apvienības (LRA) kongresā sacīja AS Saeimas frakcijas, Latvijas Zaļās partijas (LZP) līderis Edgars Tavars.

Tavars arī norāda LRA "spēku, degsmi, godīgu attieksmi". Politiķis akcentēja, ka AS politikā nāca ar laiku, ka jāspēlē atklāti, godīgi un taisnīgi.

AS frakcijas vadītājs pateicās Saeimas priekšsēdētājai, LRA līderim Edvardam Smiltēnam (AS) un citiem kolēģiem, kuri tur augstu vērtību latiņu.

Kongresā "Liepājas partijas" (LP) vadītājs Uldis Sesks pozitīvi, ka starp AS dažādu partiju ministrijām sāk veidoties saspēle, ir izveidoti pamati, lai īstenotu nospraustos mērķus.

Arī Sesks uz to, ka Valsts prezidenta vēlēšanās partiju apvienība "nav pārdevusies".

LP vadītājs arī norādīja, ka tautsaimniecībā Latvija diemžēl neuzrāda labāko sniegumu ar Igauniju un Lietuvu - tāpēc labi, ka šodien par ekonomikas attīstību ir paredzēta diskusija LRA kongresā.

LRA, LZP un LP ir "Apvienoto sarakstu" veidojošās partijas.

Vēsturnieks: Krievijā apvērsumi mēdz notikt no augšas
Krievijas diktatora Vladimira Putina vadītās valsts divas galvenās iezīmes ir autoritārisms un personības kults, sarunā ar Latvijas Televīziju secina vēsturnieks Sergejs Radčenko.
Pie Rīgas domes izkārts LGBTQ karogs; divas partijas neapmierinātas
Divas Rīgas domē ietilpstošo partiju frakcijas – Nacionālā apvienība/Latvijas Reģionu apvienība un "Gods kalpot Rīgai" (GKR) – aicina Rīgas mēru no Rātsnama ēkas noņemt piektdienas vakarā uzkarināto LGBTQ karogu, jo tas, viņuprāt, šķeļot sabiedrību, pa...
Rīgā pie brīvdabas muzeja izveidojies sastrēgums

Šodien Rīgā, Brīvības gatvē pie Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzeja izveidojies sastrēgums. Satiksmes sastrēgums veidojas virzienā prom no Rīgas centra uz muzeju.

Līdz ar to autovadītājiem būtu ieteicams izvēlēties citus ceļus, kā izbraukt no galva...



Komentāri