lv
gTurc7TJRx7GiapXnsiisityoqR6jBpQCdgtNqj0
1826950

Uzbūvēts gājēju tilts pār dzelzceļu Jaunmīlgrāvī

Uzbūvēts gājēju tilts pār dzelzceļu Jaunmīlgrāvī

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) uzbūvējis jaunu gājēju tiltu pie Ezera ielas dzelzceļa pārbrauktuves, kas atrodas posmā starp Tvaika un Lēdurgas ielām, Jaunmīlgrāvī, informēja LDz pārstāvji.

Gājēju tilts izbūvēts pāri dzelzceļa sliedēm stacijas "Mangaļi" B parkā, kurā notiek intensīvi kravas vilcienu manevru darbi. Tas paaugstināšot apkārtējo iedzīvotāju drošības līmeni un ērtības.

Tilts uzbūvēts Rīgas dzelzceļa mezgla posma Sarkandaugava-Mangaļi-Ziemeļblāzma modernizācijas ietvaros.

Gājēju tilta atklāšanas pasākums norisināsies 5.jūnijā plkst.10. Tajā piedalīsies LDz valdes priekšsēdētājs Rinalds Pļavnieks, satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs (NA) un Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis (JV).

"Latvijas dzelzceļš" ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna "Latvijas dzelzceļš" valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze" un loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".

Tālivaldis Kronbergs: 'Trīs lietas – 'izkāpt no skapja', aiziet praidā un atrast vīru'
Dzirdot vārdus "trīs lietas", visdrīzāk, vieniem nāks prātā Harija Spanovska (1958.–2013.) dziesmas "Trīs lietas" (Māras Zālītes vārdi, Raimonda Paula mūzika) leģendārais izpildījums – tajā kā trīs lietas minētas "asaras, dziesmas un alus". Citi a...
Pasniegti 16 Ministru kabineta atzinības raksti

Ceturtdien Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM) tika pasniegti Ministru kabineta (MK) Atzinības raksti 16 izglītības, zinātnes un sporta jomas darbiniekiem par izciliem sasniegumiem valsts labā, informēja IZM.

MK atzinības rakstus saņēma IZM valsts s...

VUGD priekšnieks: Šobrīd piedzīvojam kritisku personāla trūkumu

Neraugoties uz kritisku personāla trūkumu cerams, ka jaunie katastrofu pārvaldības centri kļūs par pievilcīgu dienesta vietu, ceturtdien atklājot jaunos Priekules un Iecavas katastrofu pārvaldības centrus norādījis Valsts ugunsdzēsības un glābšanas die...



Komentāri