lv
Zenb0vKpqhVKYNMVSvt2SudHlpM8Ezdbzf39VrD8
1826458

Tālivaldis Kronbergs: 'Trīs lietas – 'izkāpt no skapja', aiziet praidā un atrast vīru'

Tālivaldis Kronbergs: 'Trīs lietas – 'izkāpt no skapja', aiziet praidā un atrast vīru'
Dzirdot vārdus "trīs lietas", visdrīzāk, vieniem nāks prātā Harija Spanovska (1958.–2013.) dziesmas "Trīs lietas" (Māras Zālītes vārdi, Raimonda Paula mūzika) leģendārais izpildījums – tajā kā trīs lietas minētas "asaras, dziesmas un alus". Citi atcerēsies "mājienu", kas pazīstams no dažādiem avotiem un pasaka, kas jāizdara ("īstam") vīrietim – jānosit čūska, jāiestāda koks un jāizaudzina dēls. Man šķiet, ka nepieciešams paplašināt izvēļu sarakstu, tāpēc šoreiz manas uzmanības centrā ir Latvijas homoseksuālie vīrieši (geji), kurus mudinu uz trīs lietām – "izkāpt no skapja", aiziet praidā un atrast vīru.
Pasniegti 16 Ministru kabineta atzinības raksti

Ceturtdien Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM) tika pasniegti Ministru kabineta (MK) Atzinības raksti 16 izglītības, zinātnes un sporta jomas darbiniekiem par izciliem sasniegumiem valsts labā, informēja IZM.

MK atzinības rakstus saņēma IZM valsts s...

VUGD priekšnieks: Šobrīd piedzīvojam kritisku personāla trūkumu

Neraugoties uz kritisku personāla trūkumu cerams, ka jaunie katastrofu pārvaldības centri kļūs par pievilcīgu dienesta vietu, ceturtdien atklājot jaunos Priekules un Iecavas katastrofu pārvaldības centrus norādījis Valsts ugunsdzēsības un glābšanas die...

Vai pedagogu streika prasības ir izpildītas? LIZDA nākamnedēļ vērtēs

Latvijas izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) padome 7.jūnijā izskatīs Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) iesniegtos aprēķinus, lemjot, vai pedagogu streika prasības ir izpildītas, informēja LIZDA priekšsēdētāja Inga Vanaga.

Aro...



Komentāri