lv
DKdNVDoF71xc2mGj3ATNdwhjPnJFmSw7QiarAZmx
1815078

Kāpēc no radio Pieci.lv aiziet ētera personības? Komentē Grēviņš

Kāpēc no radio Pieci.lv aiziet ētera personības? Komentē Grēviņš

Sabiedriskā medija ietvaros eksistējošās jaunās, populārās mūzikas radiostacijās, kas tiek pozicionētas gados jauniem klausītājiem, Rietumeiropā un Skandināvijā kadru maiņa vienmēr ir intensīva un talantu sastāvs mēdz nomainīties pilnībā, pauda "Latvijas Radio 5 - Pieci.lv" ētera personība un radošais direktors Toms Grēviņš, komentējot vairāku ētera personību aiziešanu no "Pieci.lv".

Cita starpā viņš pauda, ka Marta Grigale ir piemērs tam, ka arī 21.gadsimtā sabiedriskajā medijā var izveidot ievērojamu tēlu mediju vidē, kas netraucē uzsākt un attīstīt mūziķes karjeru.

Tikmēr "Latvijas Radio 5 - Pieci.lv programmas direktors" Kārlis Kazāks sacīja, ka "Pieci.lv" ietvaros ir izaugusi talantīgu un pamanītu ētera personību paaudze.

Viņaprāt, darba attiecības pārtraukušo ētera personību piemērs liecina par to, ka "Pieci.lv" ir vieta, kurā motivētiem jauniešiem izveidot pamatīgu kapitālu tālākiem izaicinājumiem mediju, izklaides un pat valsts pārvaldes vidēs.

Vienlaikus viņš sacīja, ka, lai turpinātu jauniešu sabiedriskajam medijam uzticēto uzdevumu izpildi, "Pieci.lv" turpina darbu arī pie jaunu mediju personību veidošanas un ir gatavi sniegt ētera laiku pašu veidotās DJ skolas audzēkņiem.

Kā norādīja Latvijas Radio pārstāvji, "Latvijas Radio 5 - Pieci.lv" tuvākajā laikā publiski ziņos par gaidāmajām izmaiņām "Pieci.lv" ēterā un multimediju platformās.

Patlaban Magnusa Eriņa vietā rīta ētera vadīšanu ir pārņēmusi Lota Ulmane, savukārt Grigales līdzšinējo ētera laiku no nākamās nedēļas pārņems "Pieci.lv" DJ skolas audzēkņi.

Kā mirkoblogošanas vietnē "Twitter" norāda Grigale, viņas pēdējais ēters "Pieci.lv" būs piektdien no plkst.10 līdz 14. Maija sākumā par savu aiziešanu no "Pieci.lv" "Twitter" ziņoja arī Eriņš.

Jau vēstīts, ka Latvijas Radio pagājušajā gadā strādāja ar 12,783 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12,9% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas zaudējumi pieauga par 77,1% - līdz 293 873 eiro.

Latvijas Radio reģistrēts 1992.gadā, un tā pamatkapitāls ir 1 854 685 eiro.

Saeima šodien vēlēs jaunu Valsts prezidentu

Latvijas Valsts prezidenta amatam pieteikti trīs kandidāti - Uldis Pīlēns, Edgars Rinkēvičs (JV) un Elīna Pinto.

"Progresīvie" Valsts prezidenta amatam virza publiskās pārvaldības eksperti Pinto. Kandidāte ir latviešu diasporas aktīviste Eiropā, septiņu...

Pēdējā maija diena būs vasarīgi silta un saulaina
Trešdiena būs lielākoties saulaina, nokrišņi nav gaidāmi, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) sinoptiķi.
Meņģelsone: Valsts obligātās veselības apdrošināšana ir ārkārtīgi svarīga

Stabilam un paredzamam finansējumam ir ārkārtīgi svarīgs valsts obligātās veselības apdrošināšanas elements, otrdien preses konferencē pēc Ministru kabineta sēdes norādīja veselības ministre Līga Meņģelsone.

Viņa atzīmēja, ka veselības aprūpes nozarei ...



Komentāri