lv
lEhAZa1W5jSQAGVIIENLy0fwacr7JXJNkx9AmxBk
1811679

LHF: «OlyBet sporta bārs» ir ēdināšanas uzņēmums

LHF: «OlyBet sporta bārs» ir ēdināšanas uzņēmums

Uzņēmums "OlyBet sporta bārs", kura logo rotā Latvijas vīriešu hokeja izlases spēļu kreklus, nav totalizators, iesniegumu Somijas policijai, kurā lūgts pārbaudīt, vai Latvijas izlase nav pārkāpusi Somijas likumdošanu, komentēja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs.

Jau ziņots, ka pirmdien Somijas policija saņēma iesniegumu par "OlyBet sporta bāra" reklāmu uz Latvijas vīriešu hokeja valstsvienības krekliem un iespējamo Somijas likumu pārkāpumu.

"“OlyBet sporta bārs” ir ēdināšanas uzņēmums, viens no lielākajiem Latvijā," skaidro Pļāvējs.

"“OlyBet”, protams, ir arī kazino, tiešsaistes un klātienes likmju totalizators, bet tas ir cits uzņēmums, cita SIA, cita preču zīme. Latvijas likumdošana to ļauj," pamato LHF ģenerālsekretārs.

Somijas Loteriju likums nosaka, ka tikai "Veikkaus" Somijā drīkst piedāvāt slēgt sporta likmes un to reklamēt.

Latvija Somijā aizvadīja pasaules čempionāta pusfinālu un cīņu par bronzas medaļu, tajā pagarinājumā ar 4:3 pieveicot ASV valstsvienību un pirmo reizi vēsturē izcīnot pasaules meistarsacīkšu medaļas.

Politologs atklāj, kuram ir lielākās izredzes uzvarēt prezidenta vēlēšanās

No trīs kandidātiem partiju apvienības "Jaunā vienotība" (JV) izvirzītajam kandidātam, pašreizējais ārlietu ministram Edgaram Rinkēvičam (JV) ir mazliet lielākas izredzes uzvarēt trešdien gaidāmajās Valsts prezidenta vēlēšanās, uzskata Latvijas Univers...

VK revīzijā nepilnības atklāj Fizikālās enerģētikas institūtā un mežzinātnes institūtā 'Silava'
Valsts kontroles (VK) revīzijas laikā nepilnības konstatētas Fizikālās enerģētikas institūtā un Latvijas valsts mežzinātnes institūta "Silava".
Vīrietim par trīs valsts karogu iemešanu dīķī piemēro smieklīgu sodu

Prokuratūra kādam vīrietim par trīs valsts karogu iemešanu dīķī piemērojusi 150 stundas sabiedriskos darbus, informēja prokuratūra.

Vīrieti apsūdzēts par trīs Latvijas valsts karogu noraušanu un zaimošanu.

Saskaņā ar apsūdzību vīrietis šogad 20.maijā, ...



Komentāri