lv
nd9WqHEtpJ18N46LNJmFdKXoWppNJFnsxAXkKid3
1811403

Vīrietim par trīs valsts karogu iemešanu dīķī piemēro smieklīgu sodu

Vīrietim par trīs valsts karogu iemešanu dīķī piemēro smieklīgu sodu

Prokuratūra kādam vīrietim par trīs valsts karogu iemešanu dīķī piemērojusi 150 stundas sabiedriskos darbus, informēja prokuratūra.

Vīrieti apsūdzēts par trīs Latvijas valsts karogu noraušanu un zaimošanu.

Saskaņā ar apsūdzību vīrietis šogad 20.maijā, būdams alkohola ietekmē Festivāla parka laukumā, Rēzeknē piegāja pie instalācijas ar deviņiem Latvijas valsts karogiem un trīs no tiem norāva no masta un iemeta dīķī.

Apsūdzētā vīrieša vaina minētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanā ir pilnībā pierādīta ar video ierakstiem, apskates protokolu un liecinieku liecībām.

Apsūdzētais pilnībā piekrita viņam inkriminētā noziedzīgā nodarījuma apjomam un juridiskajai kvalifikācijai, kā arī atzina savu vainu noziedzīgā nodarījuma izdarīšanā un to nožēloja.

Prokuratūra uzskata, ka konkrētajā gadījumā sabiedriskais darbs ir atbilstošākais sods apsūdzētajam par viņa izdarīto noziedzīgo nodarījumu.

Latvijā grib izveidot speciālu institūciju vardarbīgiem jauniešiem

Latvijā būtu nepieciešams izveidot speciālu institūciju vardarbīgiem jauniešiem, šodien Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas sēdē teica Latvijas Pusaudžu mentālās veselības asociācijas (LPMA) dibinātājs Nils Sakss Konstantinovs

Viņš to d...

Mūžībā aizgājusi tēlniece, pedagoģe Rimma Pancehovska
26. maijā mūžībā aizgājusi nozīmīgā tēlniece, pedagoģe Rimma Pancehovska (02.03.1928.–26.05.2023.), informē Latvijas Mākslinieku savienībā (LMS).
Kā pasaule reaģējusi uz Latvijas bronzu? Ir pārsteigumi...

Nevienam nav noslēpums, ka Latvijas hokeja izlase izcīnīja bronzas medaļas pasaules čempionātā hokejā, tādējādi rakstot jaunu lapu valsts sporta vēstures grāmatā. Iedzīvotāji visā Latvijā to svinēja kā nacionālos svētkus - pat valdība lēma par labu ofi...



Komentāri