lv
fLf2RmjPdBCt1aURjhDvghn37aHaqWepOUipA0G4
18042

Drošības politikas eksperte: Šaubos, ka NATO izvietos kodolieročus Somijā vai Zviedrijā

Drošības politikas eksperte: Šaubos, ka NATO izvietos kodolieročus Somijā vai Zviedrijā
Medijos izskanējusi informācija, ka potenciāli pēc Zviedrijas un Somijas iestāšanās NATO tajās varētu novietot NATO kodolieročus, tomēr šobrīd tas ir zem milzīgas jautājuma zīmes, jo pat tad, ja Ziemeļvalstu valdības piekristu, neizskatās, ka kāda no lielvalstīm būtu ieinteresēta to darīt, Latvijas Radio podkāstā "Drošinātājs" vērtēja ASV–Vācijas Māršala fonda Ģeopolitikas nodaļas vadītāja un vecākā eksperte Kristīne Bērziņa.
Pavāra ieteikumi kāpostu skābēšanai – nodarbe visai ģimenei
Ja vēlies pamēģināt kāpostu skābēšanu, ar vienu kāpostu nebūs gana, jāsāk ar kārtīgu daudzumu – 10 kilogramiem, uzskata pavārs Renārs Purmalis. Latvijas Radio 5 – "pieci.lv" raidījumā "Nogaršo ar pieci" viņš dalījās ar saviem ieteikumiem kāpostu skābēš...
Trešdien Latvijā reģistrēti 498 Covid-19 gadījumi; 2 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 498 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par divu ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Kopumā diennakts laikā...

Lufthansa saglabā interesi par Itālijas lidsabiedrības ITA iegādi

Vācijas aviokompānija "Lufthansa" trešdien paziņoja, ka saglabā interesi attiecībā uz Itālijas lidsabiedrības "Italia Trasporto Aereo" (ITA) pārņemšanu.

"Lufthansa" augustā zaudēja cīņā par ITA iegādi, kad Itālijas valdība paziņoja, ka izvēlējusies pied...



Komentāri