lv
kYEksyS34SX7aYJ3uC7uplkMXz8rkBgpoIButfdI
17503

Lufthansa saglabā interesi par Itālijas lidsabiedrības ITA iegādi

Lufthansa saglabā interesi par Itālijas lidsabiedrības ITA iegādi

Vācijas aviokompānija "Lufthansa" trešdien paziņoja, ka saglabā interesi attiecībā uz Itālijas lidsabiedrības "Italia Trasporto Aereo" (ITA) pārņemšanu.

"Lufthansa" augustā zaudēja cīņā par ITA iegādi, kad Itālijas valdība paziņoja, ka izvēlējusies piedāvājumu, ko izteicis ASV investīciju fonds "Certares" sadarbībā ar aviokompānijām "Delta Airlines" un "Air France-KLM".

Taču Itālijas Ekonomikas ministrija pirmdien pavēstīja, ka ar "Certares" un partneru veikto ekskluzīvo sarunu periods ir noslēdzies un šīs sarunas netiks atjaunotas, tāpēc konkurss uz ITA iegādi varētu tikt atjaunots.

"Lufthansa" grupa joprojām saglabā interesi attiecībā uz Itālijas tirgu, norāda grupas preses pārstāve.

Itālijas mediji vēstī, ka "Certares" konsorcijs piedāvājis iegādāties gandrīz 56% ITA akciju par aptuveni 600 miljoniem eiro. Itālijas valsts īpašumā saglabātos 44% akciju, kā arī tai būtu divas no piecām vietām nākotnes ITA padomē.

Tikmēr "Lufthansa" un Itālijas kuģniecības uzņēmums MSC par 80% ITA akciju iegādi bija piedāvājuši 850 miljonus eiro.

Bolsonaru aicina protestētājus nebloķēt lielceļus
Brazīlijas prezidents Žairs Bolsonaru ir aicinājis kravas automašīnu vadītājus, kas protestē pret svētdienas vēlēšanu rezultātiem, atbrīvot ceļus un protestēt citviet, ziņo britu raidsabiedrība BBC.
Par Ārstu biedrības prezidenti kandidē līdzšinējā vadītāja Aizsilniece un Apinis
Otrdien, 15. novembrī, norisināsies Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) biedru pilnsapulce, kurā notiks biedrības prezidenta, divu viceprezidentu, valdes un profesionālo struktūrvienību un revīzijas komisijas vēlēšanas, kā arī jauno Goda biedru sveikšana, p...
Ārlietu ministrijas parlamentārā sekretāre būs Gunda Reire
No trešdienas, 2. novembra, Ārlietu ministrijas parlamentārās sekretāres pienākumus sākusi pildīt bijusī ārlietu ministra padomniece Gunda Reire, portālu "Delfi" informēja ministrijā.


Komentāri