lv
XSZqSs5bpwYF9O7TduQnpGpo1SQBX4NAcfURux4w
1799409

Ir plāns! LIAA prezentēs Latvijas valsts tēla stratēģiju

Ir plāns! LIAA prezentēs Latvijas valsts tēla stratēģiju

Piektdien, 2.jūnijā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) prezentēs Latvijas valsts tēla stratēģiju "missionLatvia", informēja LIAA.

Tāpat pasākumā notiks arī Ministru kabineta un Ekonomikas ministrijas Atzinības rakstu pasniegšana par Latvijas ekonomikas izaugsmes veicināšanu un tiks prezentēti LIAA veiktā pētījuma rezultāti par Latvijas atpazīstamības līmeni pasaulē.

Pasākumā piedalīsies ekonomikas ministre Ilze Indriksone (NA), Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Kaspars Rožkalns, aģentūras "Magic" direktors Andris Rubīns un dizaina studijas "Teika" vadītāja Anete Aramina.

Pasākums notiks plkst.11.00 Latvijas Universitātes Zinātņu mājā.

Kā norāda LIAA, "missionLatvia" mērķis ir panākt vienotu komunikāciju par Latviju starptautiskā mērogā, lai ilgtermiņā veicinātu Latvijas ekonomisko izaugsmi un atpazīstamību pasaulē.

«Latvija pirmajā vietā» nekādā gadījumā nebalsos par Pinto un Rinkēviču

Partija "Latvija pirmajā vietā" (LPV) prezidenta vēlēšanās atbalstīs tikai "Apvienotā saraksta" (AS) izvirzīto kandidātu, uzņēmēju Uldi Pīlēnu, atklāja LPV pārstāve Līga Krapāne.

Viņa uzsvēra, ka LPV nekādā gadījumā neatbalstīs nevienu no pārējiem piet...

Nacionālā kultūras mantojuma pārvalde neatzīst KP pārmetumus - par ko?

Nacionālā kultūras mantojuma pārvalde (NKMP) neatzīst Konkurences padomes (KP) pārmetumus par pārmērīgām prasībām atsevišķos tās iepirkumos.

KP konstatējusi pārmērīgas prasības divos NKMP iepirkumos par aizsargājamo kultūras pieminekļu uzmērīšanu un ap...

Latvija cīnās par bronzas medaļām. Pirmsspēles saruna 'Aizmugurē'
Latvija šodien pirmo reizi vēsturē sacenšas par pasaules hokeja čempionāta bronzas medaļām. Kādas ir pretinieku ASV stiprās un vājās puses? Par to Uldis Strautmanis raidījumā "Aizmugure" runā ar bijušo izlases kapteini Rodrigo Laviņu un "Delfi&quo...


Komentāri