lv
UJuBjhZdhzLUVbRJ7Cx0mc310WZW33PAcwjaSMO6
1797195

Talantīgais Ontužāns gūst vārtus Vācijā (+VIDEO)

Talantīgais Ontužāns gūst vārtus Vācijā (+VIDEO)

Latvijas futbola izlases pussargs Daniels Ontužāns sestdien guva vārtus Vācijas trešās līgas pēdējās kārtas spēlē.

Ontužāna pārstāvētā "Freiburg II" komanda mājās ar rezultātu 2:0 (1:0) uzvarēja "Meppen" futbolistus.

Latvijas futbolists spēlē iesaistījās 73.minūtē, bet vārtus guva pamatlaika priekšpēdējā minūtē, kad pēc viesu kļūdas laukuma vidusdaļā saņēma partnera piespēli, ieskrēja soda laukumā un raidīja bumbu tīklā - 2:0. Par krekla novilkšanu pussargs tika brīdināts ar dzelteno kartīti.

Ontužāns tikai maija vidū atgriezās laukumā pēc apmēram astoņu mēnešu pauzes. Trešajā līgā viņš šajā sezonā piedalījās 11 mačos, kuros guva vienus vārtus.

"Freiburg II" turnīra tabulā ieņēma otro vietu, bet kā kluba rezerves komandai tai nav tiesību spēlēt otrajā bundeslīgā.

«Hokejs mums ir valsts svētki». Rēzekniešus priecē kopīga Latvijas izlases spēles skatīšanās
Rēzeknes hokeja līdzjutējiem un pilsētas viesiem sestdien, 27. maijā, bija unikāla iespēja atbalstīt Latvijas hokeja izlasi pasaules čempionāta pusfināla spēlē ar Kanādu, vērojot to uz lielā ekrāna Latgales vēstniecības GORS iekšpagalmā. Kaut arī latvi...
Čigānu biedrība izvēlējusies Latvijas Romu prezidentu

Latvijas Čigānu biedrību kongresā sestdien par Latvijas Romu prezidentu ievēlēts biedrības "Latvijas Čigānu biedru apvienība un augstākā čigānu padome" priekšsēdētājs Osvalds Jezdovskis, pavēstīja Jezdovskis.

Tāpat kongresā nodibināta Latvijas Čigānu (R...

Uzmanību! Olaines pagastā turpinās meža ugunsgrēks

Sestdienas vakarā joprojām turpinās meža ugunsgrēka dzēšanas darbi Olaines novada Stūnīšos, informēja Valsts meža dienestā.

Ugunsgrēks ir ierobežots, kā arī uzmērīta degusī platība, kas nav tik liela, kā sākotnēji tika lēsts - liesmas izpostījušas 7,8 h...



Komentāri