lv
om75pnh8vikOmLxaermxIpVYacN89VeQ7AzpRdCP
1775278

'Nesamērīgs, nedemokrātisks, birokrātisks' – ētikas padome kritizē lēmumu par sodu TVNET

'Nesamērīgs, nedemokrātisks, birokrātisks' – ētikas padome kritizē lēmumu par sodu TVNET
Latvijas Mediju ētikas padome (Mediju ētikas padome) uzskata, ka Nacionālās elektroniskās plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) lēmums ar 8500 eiro sodīt SIA "TVNET Grupa" par, padomes ieskatā, neprecīzu terminu lietošanu, ir "nesamērīgs, nedemokrātisks un birokrātisks," norādīts Mediju ētikas padomes paziņojumā.
Trīs sātīgu salātu receptes siltai dienai latvju saimnieču gaumē
Kad ārā valda siltums un viss mums apkārt zaļo, neviļus arī maltītes kārojam zaļākas un ne tik siltas. Piedāvājam trīs salātu receptes no Latvijas Televīzijas raidījuma "Īstās latvju saimnieces" aizvadītajām sezonām.
Policija 27.maijā plānotās protesta akcijas laikā saskata provokāciju riskus

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) ieskatā 27.maijā Rīgā plānotās protesta akcijas laikā iespējamas provokācijas, trešdien Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas komitejā teica RPP priekšnieks Juris Lūkass.

Viņš noadīja, ka ir informējis...

Artūrs Visockis-Rubenis: 'Jauno basketbolistu attīstība ir emocionāli smags darbs.'
Bronzas medaļas Latvijas čempionātā, sasniegts Užavas Latvijas kausa izcīņas fināls, nopelnīts Pafbet Latvijas Basketbola līgas Gada trenera tituls un priekšā aizraujoša vasara, ar valstsvienību gatavojoties un debitējot Pasaules kausa izcīņā – “Basket...


Komentāri