lv
U7irCWngEGcur6qpJ0JkaBYLNToaUdMOeUUfrlmj
1775050

Policija 27.maijā plānotās protesta akcijas laikā saskata provokāciju riskus

Policija 27.maijā plānotās protesta akcijas laikā saskata provokāciju riskus

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) ieskatā 27.maijā Rīgā plānotās protesta akcijas laikā iespējamas provokācijas, trešdien Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas komitejā teica RPP priekšnieks Juris Lūkass.

Viņš noadīja, ka ir informējis par to pašvaldības amatpersonas.

Ja šis pasākums notiks, gan RPP, gan valsts policija novērsīšot iespējamās konfrontācijas pasākuma laikā.

Jau ziņots, ka 27.maijā Rīgā plānota protesta akciju pret valdības īstenoto politiku, informēja Rīgas domē.

Pieteikumu protesta akcijas rīkošanai iesniegusi kāda privātpersona. Tajā norādīts, ka Brīvības laukumā no plkst.15 līdz plkst.17 notiks sapulce ar mērķi paust iedzīvotāju viedokli pret izpildvaras realizēto politiku.

Aktīvi uz protesta akciju aicina "Latvija pirmajā vietā" politiķis Ainārs Šlesers, kurš mudina uz pasākumu ierasties 10 000 iedzīvotāju, lai gan pieteikumā norādīts, ka sapulcē piedalīsies 1000 dalībnieku.

Šlesers sociālajos tīklos norāda, ja uz protestu atnāks 10 000 cilvēku, kritīšot Krišjāņa Kariņa (JV) vadītā valdība.

"Mēs kopā gāzām Levitu! Gāzīsim kopā arī Kariņu!" mudina Šlesers.

Politiķa ieskatā, Kariņa vadībā Latvija slīkstot parādos, ekonomika stagnējot, tauta izmirstot, jaunieši bēgot prom no valsts, bet cilvēki cīnoties par izdzīvošanu.

Artūrs Visockis-Rubenis: 'Jauno basketbolistu attīstība ir emocionāli smags darbs.'
Bronzas medaļas Latvijas čempionātā, sasniegts Užavas Latvijas kausa izcīņas fināls, nopelnīts Pafbet Latvijas Basketbola līgas Gada trenera tituls un priekšā aizraujoša vasara, ar valstsvienību gatavojoties un debitējot Pasaules kausa izcīņā – “Basket...
Daudz! Četru lielāko banku klientiem četros mēnešos izkrāpti 3,439 miljoni eiro

Latvijas četru lielāko banku klientiem, pašiem apstiprinot maksājumus, šogad pirmajos četros mēnešos izkrāpti kopumā 3,439 miljoni eiro, liecina Finanšu nozares asociācijas publiskotie dati.

Kopumā 2023.gada pirmajos četros mēnešos īstenoti 2063 krāpšan...

Intervija ar Valsts prezidenta amata kandidātu Uldi Pīlēnu
Kādas ir svarīgākās problēmas Latvijas sabiedrībā un kā iespējamais nākamais Valsts prezidents plāno piedalīties to risināšanā? Par šiem un citiem jautājumiem "Delfi TV" raidījumu ciklā "Nākamais, lūdzu!" nedēļu pirms vēlēšanām žurnāliste Olga Dragiļev...


Komentāri