lv
2h29G13NMPgkEvcvOVTjg925tzZ0ZeEIzNC8gSit
176968

Mūziķis šokēts: Kāpēc jūs tirgojat tik katastrofāli nekvalitatīvus kartupeļus?!

Mūziķis šokēts: Kāpēc jūs tirgojat tik katastrofāli nekvalitatīvus kartupeļus?!

Pazīstamais latviešu mūziķis, grupa "Pērkons" bundzinieks Ikars Ruņģis paudis sašutumu par to, cik nekvalitatīvi kartupeļi tiek tirgoti Latvijas veikalos, kaut gan cenas ir augstas.

"Cienījamais veikals "Rimi", kāpēc jūs tirgojat tik katastrofāli nekvalitatīvus kartupeļus! 90 % ir ar zaļu nokrāsu, kas nav pieļaujams, plus iepuvuši! Šie, konkrētie, pirkti Kuldīgas "Rimi", bet tieši tik pat zaļi šī marķējuma kartupeļi ir arī Bauskas veikalā!" Facebook raksta Ruņģis.

Viņam piekrīt arī citi sociālo tīklu lietotāji.

"Tieši tas pats ir Maxima veikalos. Turklāt tāda situācija ir ne tikai ar kartupeļiem, bet arī ar citiem dārzeņiem. Brīžiem ir tāda sajūta, ka viņiem to preci piegādā no izgāztuves," komentē Viesturs.

Savukārt Gunta mūziķim norāda, ka "prātīgāk ir pirkt no vietējiem zemniekiem". "Ja zemnieks negadās pa ceļam, bet pusdienas jāgatavo...", savu pirkumu komentē Ruņģis.

Uz Maskavu - nē! Zelenskis ieradies atbrīvotajā Hersonā (+FOTO)

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis pirmdien ieradies atbrīvotajā Hersonā, kur ticies ar Ukrainas karavīriem, kuri pirms dažām dienām atbrīvoja pilsētu no Krievijas okupācijas.

"Mēs virzāmies uz priekšu," Zelenskis teica karavīriem, kas stāvēja ie...

Atkal cīņa pret krāsnīm? Rīgā top jauni noteikumi par apkures veidiem apkaimēs

Rīgas domē top jauni noteikumi par apkures veidiem dažādās galvaspilsētas apkaimēs, informēja pašvaldībā.

Rīgas dome aicina rīdziniekus piedalīties aptaujā un paust viedokli par jaunajiem apkures noteikumiem. No pirmdienas, 14.novembra, līdz 5.decembrim...

Austrumu slimnīcā ieradusies otrā Ukrainā cietušo karavīru grupa
Pirmdien, 14. novembrī, Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā (RAKUS) ieradās otrā Ukrainas karā ievainoto karavīru grupa – 17 pacienti, portālu "Delfi" informēja slimnīcas pārstāve Ilga Namniece.


Komentāri