lv
yzOwuNKI5PtlQ7D43nsR6haZYwVV36CY2Sw9eAd4
176946

Kopš vasaras Latvijā demontēti vairāk nekā 120 okupācijas režīmu slavinoši objekti

Kopš vasaras Latvijā demontēti vairāk nekā 120 okupācijas režīmu slavinoši objekti
Pēc Latvijas pašvaldību sniegtās informācijas noteiktajā termiņā – līdz 15. novembrim – demontēti visi 69 Ministru kabineta (MK) noteikumos "Latvijas Republikas teritorijā esošo demontējamo padomju un nacistisko režīmu slavinošo objektu saraksts" iekļautie objekti, kā arī pašvaldības pēc pašu iniciatīvas nojaukušas vēl teju tikpat daudz objektu, informēja Kultūras ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Lita Kokale.
Seksīgā Samanta iziet tautās ar savu mīļoto

Londonā žurnāla "Glamour Gada" sievietes balvas pasniegšanas ceremonijā viena no galvenajām sietiete-varone bija slavenā "Sekss un liepilsēta" seriālu aktrise - 66 gadus vecā Kima Ketrela, kurai tika pievērsta īpaša uzmanība. Tam bija iemesls!

Aktrise u...

Fantastiski! Džoels Embīds aizvadījis savu rekordspēli - 59+11+8 (+VIDEO)

Filadelfijas "76ers" centra spēlētājs Džoels Embīds svētdien guva 59 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta, palīdzot "76ers" savā laukumā svinēt uzvaru pār Jūtas "Jazz".

Embīds šajā spēlē izcēlās ar 59 punktiem, 11 bumbām z...

Kāds būs laiks Valsts svētkos - 18.novembrī? Sinoptiķi to jau prognozējuši

Piektdien, 18.novembrī, Latvijā gaidāms daļēji saulains un auksts laiks, prognozē sinoptiķi.

Sagaidāms, ka Krievijā netālu no Baltkrievijas un Ukrainas būs ciklons, kas plašā teritorijā izveidos sniega segu, savukārt laikapstākļus Latvijā noteiks Skandi...



Komentāri