lv
JhUxOsn0ZUHpnFu0SuAvCWN5KQlloHWiTrYLRK11
176358

Kāds būs laiks Valsts svētkos - 18.novembrī? Sinoptiķi to jau prognozējuši

Kāds būs laiks Valsts svētkos - 18.novembrī? Sinoptiķi to jau prognozējuši

Piektdien, 18.novembrī, Latvijā gaidāms daļēji saulains un auksts laiks, prognozē sinoptiķi.

Sagaidāms, ka Krievijā netālu no Baltkrievijas un Ukrainas būs ciklons, kas plašā teritorijā izveidos sniega segu, savukārt laikapstākļus Latvijā noteiks Skandināvijas anticiklons.

Pūšot lēnam vējam, gaisa temperatūra naktī un no rīta noslīdēs līdz -2..-7 grādiem, bet Ziemeļkurzemē gaidāmi -1..+4 grādi. Dienā gaiss iesils līdz -2..+3 grādiem, Kolkasragā temperatūra svārstīsies ap +5 grādiem.

Vietām no mākoņiem iespējama neliela snigšana, lielākus nokrišņus no Rīgas līča nākoši mākoņi var atnest dažviet Kurzemē. Uz autoceļiem vietām iespējams apledojums.

Šonedēļ Latvijā būs maz nokrišņu, vienīgi otrdien daudzviet līs, prognozē sinoptiķi.

Jau ziņots, ka no 17.novembra diennakts vidējā gaisa temperatūra Latvijā kopumā gaidāma zemāka par nulli, kas nozīmē meteoroloģiskās ziemas iestāšanos.

Traģēdija Liepājā: svētdienas vakarā no jūras izcelts bojāgājis cilvēks

Liepājā svētdienas vakarā no jūras izcelts bojāgājis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Mirušais atrasts pie Ziemeļu mola un nāves apstākļus izmeklēs policija.

Lavrovs pēc ierašanās uz G20 samitu esot nogādāts slimnīcā; krievi noliedz

Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs nogādāts slimnīcā pēc tam, kad ieradās uz G20 valstu samitu Bali salā, pirmdien paziņoja Indonēzijas amatpersonas.

Trīs Indonēzijas valdības un mediķu pārstāvji, kas runāja anonīmi, jo nav pilnvaroti saziņai ar...

Pēc 908 dienām orbītā uz Zemes atgriežas noslēpumainākais ASV kosmosa lidaparāts
Gandrīz 2,5 gadi orbītā, vairāki paveikti eksperimenti un joprojām visai skopa informācija gan par pašu lidaparātu, gan tā uzdevumiem. Nupat noslēdzies sestais un līdz šim ilgākais ASV slepenā kosmoplāna X-37B lidojums – tā aizvadītajā sestdienā, 12. n...


Komentāri